Άρης : Νοκ άουτ με Παναθηναϊκό ο Γκάμα

Άρης : Νοκ άουτ με Παναθηναϊκό ο Γκάμα

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και έμεινε εκτός αποστολής για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι.

Ο Μπρούνο Γκάμα δεν κατάφερε, όπως ήταν αναμενόμενο, να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και ο Άκης Μάντζιος δεν ρίσκαρε τη συμμετοχή του στο αυριανό εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Εκτός αποστολής έμειναν και οι Μπρούνο, Κάτσε και Μπεναλουάν, ενώ αντίθετα συμπεριλήφθηκε ο Ιωάννου.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 4ης Αγωνιστικής (πλέι οφ) του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Η αποστολή της ομάδας μας (το απόγευμα θα πετάξει για την Αθήνα) για το αυριανό παιχνίδι (18/04) στο «Απόστολος Νικολαϊδης» (15:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Σιαμπάνης, Mateo Garcia, Sakic, Bertoglio, Rose, Lucas Sasha, Mancini, Jeggo, Matilla, Ganea, Xande Silva, Sundgren, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης, Μαρτίνης, Μαρμαρίδης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Bruno Gama, Bruno Felipe και οι Ergys Kace, Yohan Benalouane (αμφότεροι προέρχονται από τραυματισμό)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ