ΠΑΟΚ : Όλα ανοιχτά για Πέλκα

ΠΑΟΚ : Όλα ανοιχτά για Πέλκα

Ο Δημήτρης Πέλκας έκανε και σήμερα μέρος της προπόνησης αλλά όχι όλο το πρόγραμμα και ο Ραζβάν Λουτσέσκου αγωνιά για το αν θα είναι στην διάθεση του για το ματς με τον Ολυμπιακό. Έτοιμος ο Κάμπος που προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Δημήτρης Πέλκας δε κατάφερε να ακολουθήσει όλο το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης του ΠΑΟΚ (έκανε μέρος αυτής) και ο τεχνικός του δικέφαλου, Ραζβάν Λουτσέσκου δικαιολογημένα αγωνιά, για το αν θα έχει τον Έλληνα μέσο στην διάθεση του για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο Πέλκας δεν κατάφερε να προπονηθεί σε φουλ ρυθμό κι αυτό σημαίνει πως κανείς δεν είναι αυτή τη στιγμή σε θέση να προβλέψει, αν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του στο μεγάλο κυριακάτικο ματς στην Τούμπα.

Ο νεαρός μέσος θα κάνει μεγάλη προσπάθεια για να προπονηθεί αύριο με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά ο Λουτσέσκου είναι λογικό να προβληματίζεται γιατί ο Πέλκας έχει χάσει σημαντικό αριθμό προπονήσεων.Σε ότι αφορά τον Τζάλμα Κάμπος, ο Αγκολέζος εξτρέμ του ΠΑΟΚ ακολούθησε το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας και θα είναι στην αποστολή του δικέφαλου για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ