O Λούκας Πράτο προτάθηκε στον ΠΑΟΚ (vids)

O Λούκας Πράτο προτάθηκε στον ΠΑΟΚ (vids)

O 32χρονος επιθετικός, που αγωνίζεται στην Φέγενορντ ως δανεικός από την Ρίβερ Πλέιτ, προτάθηκε στον ΠΑΟΚ.

Η σεζόν φτάνει στο τέλος της, με τους μάνατζερ να έχουν αρχίσει ήδη να προτείνουν παίκτες στις ομάδες. Ενας από τους ποδοσφαιριστές που έχει προταθεί στον ΠΑΟΚ είναι ο Λούκας Πράτο.

Ο 32χρονος σέντερ φορ αγωνίζεται στην Φέγενορντ ως δανεικός την Ρίβερ Πλέιτ, ενώ στο παρελθόν είχε αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Μπόκα Τζούνιορς, Τζένοα και Βελέζ Σάρσφιλντ.

Ο έμπειρος επιθετικός παραχωρήθηκε στην ολλανδική ομάδα στις αρχές Ιανουαρίου και μέχρι τώρα έχει παίξει σε 6 παιχνίδια, χωρίς, όμως, να καταφέρει να σκοράρει. Συγκεκριμένα, έχει αγωνιστεί σε 5 ματς πρωταθλήματος και 1 Κυπέλλου, έχοντας συνολικά 240 λεπτά συμμετοχής.

Ο Πράτο έχει να αγωνιστεί από τις 27/1 και στο τέλος της σεζόν αναμένεται να επιστρέψει στην Ρίβερ Πλέιτ, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Ο 32χρονος ωστόσο δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή της αργεντίνικης ομάδας και θα ψάξει να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Μια από τις ομάδες που προτάθηκε από τον ατζέντη του είναι ο ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Αργεντινή, ο μάνατζερ του Πράτο μιλάει επίσης με την Βελέζ Σάρσφιλντ, η οποία φέρεται να επιθυμεί την επιστροφή του. Η Βελέζ ήταν η ομάδα με την οποία είχε κάνει τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του, έχοντας 40 γκολ και 17 ασίστ σε 124 ματς.

Τα τελευταία χρόνια η καριέρα του έχει πτωτική πορεία. Το 2018 το transfemarkt τον κοστολογούσε στα 8 εκατ. ευρώ και πλέον η αξία του δεν ξεπερνάει το  1 εκατ. ευρώ. Συνολικά στην καριέρα του έχει παίξει σε 462 παιχνίδια, έχοντας 126 γκολ και 73 ασίστ.

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ