Η ώρα του Άρη και του Γκαρσία

Η ώρα του Άρη και του Γκαρσία

Η ομάδα του Μάντζιου θέλει να βγάλει αντιδραση στο σημερινό (15.00) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα επιστρέψει στην ενδεκάδα μετα από 57 ημέρες.

Τη νίκη που θα του δώσει ξεκάθαρο προβάδισμα για την δεύτερη θέση αλλά και για την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ψάχνει ο Άρης στη σημερινή (15.00) εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Οι κιτρινόμαυροι θέλουν να βγάλουν αντίδραση μετα την ήττα από την ΑΕΚ. Έχοντας τη σημαντική απουσία του Μπρούνο Γκάμα και τον Ματέο Γκαρσία να επιστρέφει στο βασικό σχήμα μετά από 57 ημέρες.

Η τελευταία φορά που ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός είχε ξεκινήσει στην ενδεκάδα, ήταν στο εκτός έδρας παιχνίδι (1-2) με τον Ολυμπιακό , στις 21 Φεβρουαρίου, για την 23η αγωνιστική.

Ο Άκης Μάντζιος αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Σούντγκρεν θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Σάκιτς το αριστερό, ενώ Ρόουζ και Δεληζήσης θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Οι Σάσα και Τζέγκο θα αγωνιστούν στα αμυντικά χαφ, ο Γκαρσία στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Μανσίνι στην αριστερή και ο Μπερτόλιο πίσω από τον Μάνο που θα ξεκινήσει στη κορυφή της επίθεσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ