Σάσα : «Βγάλαμε αντίδραση και πήραμε τη νίκη»

Σάσα : «Βγάλαμε αντίδραση και πήραμε τη νίκη»

Στη σημασία της εκτός έδρας νίκης της ομάδας του επί του Παναθηναϊκού στάθηκε στις δηλώσεις του ο Λούκας Σάσα.

Ο Λουκάς Σάσα τόνισε στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό οτι ο Άρης κατάφερε να βγάλει αντιδραση μετά την ήττα από την ΑΕΚ. Ο Βραζιλιάνος μέσος ξεκαθάρισε, πάντως, ότι , ότι τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα σε ότι αφορά την έξοδο στην Ευρώπη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη NOVA:

Για τη σημερινή αναμέτρηση: «Είναι πολύ σημαντικό αποτέλεσμα. Τα πάμε καλά στο πρωτάθλημα, όμως δεν ήταν καλό που χάσαμε με την ΑΕΚ. Δείξαμε αντίδραση, πήραμε τη νίκη και είναι πολύ σημαντικοί οι τρεις βαθμοί».

Για την εικόνα και τις πολλές φάσεις τους Άρη: «Ακόμα και στο πρώτο ημίχρονο που προηγήθηκε ο αντίπαλος μπροστά, παίζαμε καλά και είχαμε ευκαιρίες. Αποδείξαμε ακόμα μια φορά ότι δεν είμαστε αμυντική ομάδα. Δημιουργήσαμε πολλές φάσεις. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες μπροστά. Ανατρέψαμε το παιχνίδι και πήραμε τη νίκη».

Για την κατάσταση από εδώ και πέρα για την ομάδα: «Είναι καλό να έχεις βαθμολογική διαφορά. Έχουμε ακόμα έξι παιχνίδια, δεν έχουμε πετύχει τίποτα ακόμα. Είμαστε χαρούμενοι, αλλά ακόμη έχουμε σημαντικά ματς. Δεν μπορώ να πανηγυρίσω, είναι πολύ νωρίς ακόμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ