Άρης : Η ατάκα του Δεληζήση για τον Μάνο

Άρης : Η ατάκα του Δεληζήση για τον Μάνο

«Ασπίδα» προστασίας του αρχηγού του Άρη στον Έλληνα επιθετικό, που αστόχησε σε πέναλτι στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Άρης είναι μια οικογένεια και το μεγάλο όπλο του είναι το καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό ο Γιώργος Δεληζήσης έσπευσε να εκφράσει την συμπαράσταση του στον Δημήτρη Μάνο, για το πέναλτι που έχασε. Ο αρχηγός του Άρη αναφέρθηκε και στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη NOVA:

Για το τρίποντο κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Γνωρίζαμε πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός έπαιζε ένα από τα τελευταία του χαρτιά. Αν χάναμε, θα έμπαινε δυνατά στη διεκδίκηση της Ευρώπης. Αποκτήσαμε πλέον μία διαφορά οχτώ πόντων. Δεν είχαμε να αποδείξουμε κάτι. Σίγουρα δεν ξεκινήσαμε καλά τα πλέι οφ, ειδικά στα τελευταία δύο ματς, αλλά και οι άλλες ομάδες είναι καλές. Συνεχίζουμε ταπεινά τη δουλειά μας και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

Για το γεγονός ότι ο Άρης εμφανίστηκε βελτιωμένος: «Ήταν σαν τελικός για εμάς. Μας βοήθησε η κόκκινη του Παναθηναϊκού. Δεχτήκαμε ένα κρύο γκολ, ο αντίπαλος δεν είχε φάσεις. Εμείς χάσαμε το πέναλτι, αλλά στα αποδυτήρια μιλήσαμε και είπαμε ότι πρέπει να το γυρίσουμε. Όλη η ομάδα πίστευε σε αυτό.

Στο πρώτο μέρος δεν έπρεπε να χάνουμε, πατούσαμε καλύτερα στο γήπεδο. Είμαστε μεγάλη ομάδα, έχουμε καλούς παίκτες, εμψυχώσαμε τον Μάνο. Πρέπει να καταλάβει και ο κόσμος ότι χάνονται τα πέναλτι. Όλοι θα τα έβαζαν με τον Δημήτρη αν είχαμε ηττηθεί. Είναι ένα παιδί που πάντα παίζει στο 100%».

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί: «Δεν χωράει κουβέντα. Είναι ένα τοπικό ντέρμπι και θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ