Λόπες : «Είχαμε τον έλεγχο στο ματς»

Λόπες : «Είχαμε τον έλεγχο στο ματς»

Ο Έλντερ Λόπες μίλησε για τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης αλλά και το γκολ που πέτυχε.

Ο Έλντερ Λόπες μίλησε στην κάμερα της NOVA για τη νίκη της ΑΕΚ επί του Αστέρα Τρίπολης αλλά και το γκολ που πέτυχε τονίζοντας πως η Ένωση είχε τον έλεγχο σε όλο το ματς.

Όσα είπε ο Λόπες:

«Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι. Είχαμε τον έλεγχο, κυκλοφορούσαμε τη μπάλα και προσπαθούσαμε να δημιουργήσουμε χώρους για να τους εκμεταλλευτούμε μέχρι που φτάσαμε στο πρώτο γκολ. Μετά το γκολ που πετύχαμε δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να φτάσει στην περιοχή μας και ισοφάρισε. Στο δεύτερο ημίχρονο θεωρώ πως είχαμε τον απόλυτο έλεγχο, βάλαμε ακόμη δύο γκολ και ήταν δίκαιη νίκη για την ΑΕΚ».

Για τη φάση του γκολ που σημείωσε: «Ήταν μία φάση στην οποία επέμεινα κατά τη διάρκεια όλου του ημιχρόνου. Το πίστευα πολύ. Κατάφερα να σκοράρω και να βοηθήσω την ομάδα μου να πάρει τους τρεις βαθμούς. Δεν ήταν πολύ εύκολο γκολ. Αυτό που έκανε εγώ ήταν να απλώσω το πόδι μου. Ήταν μία ακόμη καλή ασίστ του Μάνταλου. Όποτε σκοράρω συμβαίνει από ασίστ του Πέτρου».

Για το που αφιερώνει το γκολ του: «Ήθελα να σκοράρω ένα γκολ. Με τον Μανόλο Χιμένεθ έχω καλή σχέση γιατί ξέρει τα χαρακτηριστικά μου. Δουλεύω καλά και βάσει της απόδοσης μου νομίζω πως άξιζα να πετύχω ένα γκολ, το οποίο αφιερώνω στην οικογένεια μου. Δεν έχει σημασία ποιος σκοράρει, αλλά η ομάδα πρέπει να συνεχίσει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ