ΠΑΣ Γιάννινα : Θλάση ο Μιλιντσεάνου, αμφίβολος για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

ΠΑΣ Γιάννινα : Θλάση ο Μιλιντσεάνου, αμφίβολος για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

Ο Ρουμάνος έχει υποστεί θλάση στον προσαγωγό και θα χάσει σίγουρα το ματς με την ομάδα του Αγρινίου, ενώ είναι εξαιρετικά αμφίβολος για την ρεβάνς με τους Ερυθρόλευκους στο Φάληρο

Χωρίς τον Νικολάε Μιλιντσεάνου θα παραταχθεί ο ΠΑΣ Γιάννινα στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Παναιτωλικό για την 5η αγωνιστική των πλέι άουτ της Superleague, με τον Ρουμάνο επιθετικό να είναι αμφίβολος και για τον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Ο Μιλιντσεάνου έχει υποστεί θλάση στον προσαγωγό και θα χάσει σίγουρα το ματς με την ομάδα του Αγρινίου, ενώ είναι εξαιρετικά αμφίβολος για την ρεβάνς με τους Ερυθρόλευκους στο Φάληρο. Ο τραυματισμός του Ρουμάνου δημιουργεί έντονο προβληματισμό στον Αργύρη Γιαννίκη, ο οποίος έχει πλέον καθαρό επιθετικό μόνο τον Παμλίδη, αφού και ο Κριζμάν είναι επίσης τραυματίας.

Αμφίβολος για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι επίσης και ο Κάργας, ενώ αντίθετα ο Πίρσμαν τις τελευταίες ημέρες έχει ανεβάσει στροφές και όπως όλα δείχνουν θα βρίσκεται στην αποστολή για το παιχνίδι τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ