Έγινε κι αυτό : Στέλνουν… συνταξιούχο στο VAR του Ολυμπιακός – Αστέρας

Έγινε κι αυτό : Στέλνουν… συνταξιούχο στο VAR του Ολυμπιακός – Αστέρας

Εκεί που νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα, τελικά πάντα θα υπάρχει και κάτι ακόμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Όπως το ότι η ΚΕΔ φέρνει πρώην διαιτητή στο VAR του Ολυμπιακός - Αστέρας. Και δεν είναι η πρώτη φορά...

Το λέμε καμιά φορά μεταξύ σοβαρού κι αστείου ωστόσο η ίδια η ζωή δείχνει πως αποτελεί 100% πραγματικότητα. Στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν βαριέσαι ποτέ. Και πως να βαρεθείς όταν προκύπτουν κάτι ιστοριούλες σαν αυτή που θα διαβάσετε παρακάτω και προκαλεί απορίες, το λιγότερο.

Η συγκεκριμένη ιστορία έχει να κάνει με τον 44χρονο Πορτογάλο, Βάσκο Σάντος, ο οποίος έχει οριστεί από την ΚΕΔ για να είναι την Τετάρτη στο VAR του Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης για την πέμπτη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Που είναι το παράξενο με την περίπτωσή του; Πρόκειται για διαιτητή ή μάλλον για πρώην διαιτητή που έχει να σφυρίξει ματς από το 2018 ενώ δεν έχει υπάρξει ποτέ διεθνής.

Συγκεκριμένα ο Σάντος διαιτήτευσε το διάστημα 2007-2018 στην πρώτη κατηγορία της Πορτογαλία έχοντας καταγράψει στο ενεργητικό του συνολικά 111 ματς με τελευταίο ένα Ρίο Αβε – Φεϊρένσε 2-1 στις 11/03/18. Πριν τρία χρόνια κι έναν μήνα για την ακρίβεια. Κανονικός συνταξιούχος δηλαδή. Ωστόσο αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται στην Ελλάδα.

Μόλις την περασμένη Κυριακή ήταν και πάλι VAR στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άρη στη Λεωφόρο όπου οι «κίτρινοι» επικράτησαν με 2-1. Με αφορμή το ματς αυτό, Πορτογάλος δημοσιογράφος μίλησε για τον Βάσκο Σάντος στο «Metropolis 95.5» και δεν είπε και τα καλύτερα λόγια.

Όσα ανέφερε ο δημοσιογράφος:

«Αυτός ήταν διαιτητής ως το 2018. Τελείωσε ως διαιτητής και κάνει μόνο VAR. Κάνει συνέχεια. Ήταν σε ένα ματς Πόρτο-Ρίο Άβε, δεν είδε ένα πέναλτι υπέρ της Πόρτο, το ματς ήρθε ισοπαλία 1-1 και έγινε πολλή φασαρία. Ήταν ένας από τους καλύτερους. Μετά δεν τον έβαλαν στο VAR. Πιστεύω δεν θα έχει πρόβλημα στο Παναθηναϊκός-Άρης».

Γιατί σταμάτησε να διαιτητεύει: «Στην Πορτογαλία οι διαιτητές τελειώνουν στα 45. Είχε μόνο έναν χρόνο μπροστά του. Έτσι αποφάσισε να γίνει διαιτητής VAR».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ