«Δίνει μάχη για Στεργίου ο Ολυμπιακός» (vids)

«Δίνει μάχη για Στεργίου ο Ολυμπιακός» (vids)

Το παιδί θαύμα του ελβετικού ποδοσφαίρου, ο Λεωνίδας Στεργίου, βρίσκεται σύμφωνα με δημοσιεύματα στο στόχαστρο του Ολυμπιακού που έχει ξεχωρίσει την περίπτωσή του. Δεν παίζουν μόνοι τους όμως οι «ερυθρόλευκοι».

Είναι γνωστό και αποδεδειγμένο πως ο Ολυμπιακός έχει πάντα ανοιχτά τα… μάτια και τα αυτιά του για οποιαδήποτε αξιόλογη περίπτωση νεαρού ποδοσφαιριστή. Τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό χάρη στο εξαιρετικό δίκτυο που διαθέτει. Πόσω μάλλον για μια περίπτωση όπως αυτή του Λεωνίδα Στεργίου. Του 19χρονου αμυντικού της Σεν Γκάλεν με ελληνική καταγωγή που έχει γεννηθεί, μεγαλώσει και πλέον σταδιοδρομεί στην Ελβετία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στη λίστα τους τον νεαρό αμυντικό ενόψει καλοκαιριού. Εδώ φυσικά δεν πρόκειται για κάποια άγνωστη περίπτωση αφού πριν λίγους μήνες ο Τζον Φαν Σιπ σκεφτόταν να τον καλέσει και στην Εθνική ομάδα.

Βέβαια μόνο εύκολο δεν θα είναι να τον αποκτήσει ο Ολυμπιακός. Αυτό γιατί σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Στεργίου βρίσκεται στο στόχαστρο τουλάχιστον τριών ομάδων ακόμη (Αταλάντα, Σεβίλλη, Βαλένθια) ενώ έχει ρήτρα στα πέντε εκατομμύρια ευρώ με το συμβόλαιό του να έχει ισχύ ως το καλοκαίρι του 2024.

Ο Στεργίου είναι γεννημένος στις 3 Μαρτίου του 2002 στην Ελβετία από Σέρβα μητέρα και Έλληνα πατέρα και πλέον αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο μέλος της Σεν Γκάλεν με την οποία μετράει 29 συμμετοχές και 1 ασίστ φέτος. Επίσης είναι διεθνής με όλα τα κλιμάκια της εθνικής Ελβετίας, πλην της Εθνικής ανδρών και στη χώρα έχει χαρακτηριστεί ως παιδί θαύμα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ