Εκπλήξεις στην ενδεκάδα από τον Μπόλονι

Εκπλήξεις στην ενδεκάδα από τον Μπόλονι

Τέσσερα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού σε σχέση με το ματς με τον Άρη.

Ο Παναθηναϊκός παίζει το τελευταίο του χαρτί για έξοδο στην Ευρώπη. Και απόψε στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ θέλει μόνο τη νίκη για να μείνει ζωντανός στο κυνήγι της πρώτης τετράδας.

Και ο Λάζλο Μπόλονι αποφασίζει να φρεσκάρει την ομάδα του προκειμένου να έχει ένα καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με αυτό που έδειξε απέναντι στον Άρη. Με τέσσερα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα, τον Σάντσες, τον Πούγγουρα, τον Καρλίτος και τον Ιωαννίδη που έπειτα από καιρό επιστρέφει στο αρχικό σχήμα.

Συγκεκριμένα, στο 4-3-3 του Μπόλονι, ο Διούδης θα είναι στα γκολπόστ. Δεξιά στην άμυνα αντί του Μολό ξεκινά έπειτα από πολύ καιρό ο Φακούντο Σάντσες. Αριστερά παραμένει ο Χουάνκαρ, ενώ στο κέντρο της άμυνας είναι ο Πούγγουρας με τον Βέλεθ, ελλείψει του τραυματία Σένκεφελντ.

Το τρίγωνο της μεσαίας γραμμής θα αποτελείται από τους Νιας, που επιστρέφει στο κέντρο μετά την παρουσία του στην άμυνα απέναντι στον Άρη, Αλεξανδρόπουλο και Σανκαρέ. Και στην επιθετική τριπλέτα το μοναδικό ίδιο πρόσωπο είναι ο Λούκας Βιγιαφάνιες, που θα παίξει στα πλάγια, με τον Ιωαννίδη να παίζει στην απέναντι πλευρά αντί του Αϊτόρ και τον Καρλίτος στην κορυφή, με τον Μακέντα να μένει στον πάγκο.

Εκτός από τον Ιταλό, δίπλα στον Μπόλονι θα είναι και οι Χριστογεώργος, Αγιούμπ, Χατζηθεοδωρίδης, Μπουζούκης, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Μολό και Καμπετσής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ