Άρης: Διάστρεμμα ο Μπουσέ

Άρης: Διάστρεμμα ο Μπουσέ

Ο Γάλλος τερματοφύλακας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης εξαιτίας του προβλήματος τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.

Ο Ζακαρί Μπουσέ είναι το νέο πρόβλημα για τον Άκη Μάντζιο, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Γάλλος τερματοφύλακας υπέστη διάστρεμμα και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Δασυγένειου, όπως και ο Μπρούνο, που συνεχίζει την αποθεραπεία του.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Στροφή στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» (25/04, 17:15), στο πλαίσιο της 6ης Αγωνιστικής (πλέι οφ) του πρωταθλήματος Super League Interwetten, από σήμερα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ με πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Στο σημερινό πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ.

Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό ντέρμπι με τον Π.Α.Ο.Κ. έκαναν αποθεραπεία, ενώ για τους υπόλοιπους το πρόγραμμα περιελάμβανε ενεργοποίηση, passing game, rondo game και παιχνίδια σε μικρούς χώρους με τους Μπρούνο Φελίπε και Ζακαρί Μπουσέ (ελαφρύ διάστρεμμα) να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.

Αύριο, Παρασκευή, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα (πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ