Τεχνικός διευθυντής Μάλμε: «Ο Τσόλακ μας εντυπωσιάζει καθημερινά»

Τεχνικός διευθυντής Μάλμε: «Ο Τσόλακ μας εντυπωσιάζει καθημερινά»

Ο Ντάνιελ Άντερσον μίλησε για τον Αντόνιο Τσόλακ και την παρουσία του στη Μάλμε και τόνισε ότι είναι εντυπωσιακός και πως θα μπορούσε να μείνει αρκετό καιρό στην ομάδα.

Ο τεχνικός διευθυντής της Μάλμε, Ντάνιελ Άντερσον, έπλεξε σε δηλώσεις του το εγκώμιο του επιθετικού του ΠΑΟΚ, Αντόνιο Τσόλακ, ο οποίος αγωνίζεται στον σουηδικό σύλλογο με τη μορφή δανεισμού.

Ο Άντερσον, εκτός από ότι αναφέρθηκε στο πρόσωπο του Κροάτη φορ με τα καλύτερα λόγια, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να προχωρήσει στην απόκτηση του η σουηδική ομάδα με κανονική μεταγραφή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Σουηδία:

«Είναι ρεαλιστικό και σαφέστατα εφικτό να συμβεί. Υπάρχουν ωστόσο πολλές λεπτομέρειες που πρέπει να ληφθούν υπόψιν και σίγουρα έχουμε ακόμα πολλά να κάνουμε τη φετινή σεζόν. Ο Τσόλακ συνεχίζει να μας εντυπωσιάζει καθημερινά. Προσφέρει τόσα πολλά. Έρχεται με ενέργεια. Έδειξε πραγματικά αυτά που περιμέναμε να δούμε.

Εκτός από καλός ποδοσφαιριστής, είναι και καλός άνθρωπος. Είναι σίγουρο ότι θα δούμε ακόμη περισσότερα από αυτόν στον αγωνιστικό χώρο το επόμενο διάστημα, γιατί είναι ένας παίκτης που έχει αγωνιστεί σε υψηλότερο επίπεδο από του σουηδικού πρωταθλήματος. Είναι ικανός να μας δώσει τις λύσεις που θέλουμε μέσα στη μεγάλη περιοχή των αντιπάλων.

Είμαι σίγουρος ότι θα τα δώσει όλα και το αποδεικνύει από την αφοσίωση που δείχνει, αλλά και τις φιλοδοξίες που έχει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ