«Για αυτό θέλει τον Λιβάγια ο Ολυμπιακός…»

«Για αυτό θέλει τον Λιβάγια ο Ολυμπιακός…»

Οι Κροάτες επιμένουν πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Μάρκο Λιβάγια, ενώ εξηγούν τον λόγο που οι ερυθρόλευκοι κοιτάζουν την περίπτωση του.

Ο Μάρκο Λιβάγια μπορεί να αγωνίζεται στη Χάιντουκ εδώ και περίπου δυο μήνες, όμως το μέλλον του περιστρέφεται γύρω από την Ελλάδα, με τους Κροάτες να βάζουν στο παιχνίδι τον Ολυμπιακό. Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευμα από την πατρίδα του πρώην παίκτη της ΑΕΚ αναφέρει πως οι ερυθρόλευκοι παρακολουθούν στενά την περίπτωση του Λιβάγια για το ερχόμενο καλοκαίρι, ενώ εξηγεί και τον λόγο που δεν αποκλείεται να κινηθούν για την απόκτηση του.

Το συμβόλαιο του Λιβάγια με την Χάιντουκ ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν και το καλοκαίρι θα είναι ελεύθερος να επιλέξει όποια ομάδα θέλει, με τους Κροάτες να επιμένουν ότι ο Ολυμπιακός θα κάνει κίνηση για να τον αποκτήσει. Ο λόγος που οι Πειραιώτες εμπλέκονται με την περίπτωση του πρώην παίκτη της Ένωσης είναι πως οι Χασάν και Ελ Αραμπί θα λείπουν την επόμενη σεζόν για περίπου 1,5 μήνα λόγω του Κυπέλλου Εθνών της Αφρικής, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να μείνει χωρίς λύση στην επίθεση. Ο Λιβάγια εφόσον μένει και ελεύθερος θα μπορούσε να είναι μια προσιτή λύση οικονομικά, ενώ γνωρίζει και την ελληνική πραγματικότητα και φυσικά είναι ένας αρκετά ποιοτικός ποδοσφαιριστής.

Πιο αναλυτικά το δημοσίευμα της «index.hr», αναφέρει πως «ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει τον Λιβάγια επειδή την επόμενη σεζόν θα χρειαστεί να παίξει χωρίς τους Χασάν και τον Ελ Αραμπί για κάποιο διάστημα, διότι οι δύο φορ θα είναι στο Κύπελλο Εθνών της Αφρικής», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ