Σεμέδο για Μπενφίκα: «Η δουλειά μου είναι στον Ολυμπιακό»

Σεμέδο για Μπενφίκα: «Η δουλειά μου είναι στον Ολυμπιακό»

Ο Ρούμπεν Σεμέδο μίλησε σε πορτογαλικό τηλεοπτικό σταθμό και αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον της Μπενφίκα και στη σχέση του με τον Ζόρζε Ζέσους.

Η Μπενφίκα ενδιαφέρθηκε έντονα για τον Ρούμπεν Σεμέδο το καλοκαίρι του 2020, αφού ο άνθρωπος ο οποίος τον καθιέρωσε στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ο Ζόρζε Ζέσους, δουλεύει στο Ντα Λουζ. Ωστόσο, ο Σεμέδο έμεινε στον Πειραιά αφού η προσφορά της πορτογαλικής ομάδας κρίθηκε ανεπαρκής.

Ο Σεμέδο μίλησε στον πορτογαλικό τηλεοπτικό σταθμό Sport TV και αναφέρθηκε σε εκείνη την περίοδο, ενώ δεν έκλεισε την πόρτα για το μέλλον:

«Δεν πραγματοποιήθηκε η μεταγραφή επειδή δεν ήταν γραφτό να πραγματοποιηθεί. Είμαι στον Ολυμπιακό τώρα και άλλες πόρτες θα ανοίξουν στο μέλλον. Η δουλειά μου είναι να αποδίδω καλά στον αγωνιστικό χώρο, να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου σε κάθε παιχνίδι και να προπονούμαι. Το κομμάτι των διαπραγματεύσεων αφορά τους μάνατζερ μου και τους αρμόδιους κάθε ομάδας»

Ακόμα, ο Σεμέδο εξέφρασε τη μεγάλη εκτίμηση του στον Ζέσους και τόνισε ότι είχε επιρροή στο στυλ του. Ο 27χρονος στόπερ τόνισε:

«Είναι ένας προπονητής ο οποίος με επηρέασε πολύ. Μου έδωσε τη δυνατότητα να παίξει πολύ στο πρωτάθλημα, να κάνω ντεμπούτο στο Champions League. Έμαθα πολλά από αυτόν. Είμαι πάντα χαρούμενος όταν ακούω ότι πηγαίνει καλά»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ