Play Out: Η μητέρα των μαχών για την παραμονή στο Αλκαζάρ

Play Out: Η μητέρα των μαχών για την παραμονή στο Αλκαζάρ

Λάρισα και ΟΦΗ παίζουν τα ρέστα τους για να αποφύγουν τον υποβιβασμό, ενώ ο Παναιτωλικός καίγεται για βαθμούς στους Ζωσιμάδες.

Στην πέμπτη και ίσως στην πιο κρίσιμη στροφή τους μπαίνουν σήμερα (24/4) τα Play Out της Superleague. Η αγωνιστική περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις και μπορεί να δημιουργήσει τετελεσμένα για την παραμονή στην κατηγορία, καθώς και τον υποβιβασμό.

Ο πραγματικό τελικός της ημέρας διεξάγεται στις 17:15 στο Στάδιο Αλκαζάρ, όπου η τελευταία της βαθμολογίας Λάρισα υποδέχεται τον προτελευταίο ΟΦΗ. Κάθε αντίπαλος «καίγεται» για τους τρεις βαθμούς, αφού ανταγωνίζονται για το ίδιο έπαθλο: τη σωτηρία.

Χρονικά, το πρώτο παιχνίδι του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί στις 15:00, όπου στους Ζωσιμάδες ο αδιάφορος και με το μυαλό στον ημιτελικό του Κυπέλλου, ΠΑΣ Γιάννινα, υποδέχεται τον Παναιτωλικό. Το ενδιαφέρον είναι μονόπλευρο για την ομάδα του Αγρινίου, που είναι ουραγός στην κατάταξη μαζί με την ΑΕΛ.

Τέλος, στις 19:30 στο Περιστέρι ο Ατρόμητος υποδέχεται τη Λαμία. Κανένας από τους δύο κινδυνεύει άμεσα, όμως με νίκη θα ξεμπερδέψει πλήρως με τις κακές σκέψεις και το χειρότερο σενάριο.

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με το παιχνίδι Απόλλων Σμύρνης – ΝΠΣ Βόλος στη Ριζούπολη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ