Μιτάι: «Δεν έχουμε περιθώρια για άλλα λάθη, πρέπει να κερδίσουμε» (vid)

Μιτάι: «Δεν έχουμε περιθώρια για άλλα λάθη, πρέπει να κερδίσουμε» (vid)

Ο Μάριο Μιτάι μίλησε για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και την ανάγκη της ΑΕΚ για θετικό αποτέλεσμα στο Φάληρο.

Στη NOVA μίλησε ο Μάριο Μιτάι και ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και μεταξύ άλλων τόνισε πως τα λάθη απαγορεύονται στο εξής ενώ έδωσε σύνθημα νίκης για την αναμέτρηση κόντρα στους «ερυθρόλευκους».

Όσα είπε ο Μιτάι:

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό μεσοβδόμαδα: «Όλοι προσπαθήσαμε από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Είχαμε την κατοχή, πιέσαμε, καταφέραμε να σκοράρουμε στο τέλος και αν είχαμε παραπάνω χρόνο θα μπορούσαμε τη νίκη».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη: «Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Δεν έχουμε περιθώρια για άλλα λάθη. Πρέπει να πάμε και να κερδίσουμε».

Για το 1-5 του πρώτου γύρου των πλέι οφ και αν το σκέφτεται: «Το έχουμε στο μυαλό μας αλλά προσπαθούμε να μην το σκεφτόμαστε και πάμε με την καλύτερη ψυχολογία».

Για το πως περιμένει την ΑΕΚ: «Μετά τον Ολυμπιακό βγάλαμε αντίδραση. Έχουμε μιλήσει με τα παιδιά και έχουμε πει ότι θα δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Για το τι διαφορετικό περιμένει στο ματς του Καραϊσκάκη σε σχέση με το 1-5 του ΟΑΚΑ: «Περιμένω τον ίδιο Ολυμπιακό, την ίδια δυνατή ομάδα, αλλά να πάρουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα».

Για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο που ακολουθεί: «Το έχουμε στο μυαλό μας. Θα καθορίσει τη συνέχεια τη δικιά μας στο Κύπελλο και θα πάμε για να πάρουμε το αποτέλεσμα που χρειαζόμαστε και να περάσουμε στον τελικό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ