Μιχάι: «Λίγο ακόμα για την επιστροφή»

Μιχάι: «Λίγο ακόμα για την επιστροφή»

Ο Ενέα Μιχάι μίλησε για την κατάστασή του και την πορεία της αποθεραπείας του μετά τον σοβαρό τραυματισμό που τον κράτησε εκτός για όλη τη σεζόν.

Στη NOVA μίλησε ο Ενέα Μιχάι και αναφέρθηκε στον αγώνα που δίνει για να επιστρέψει στη δράση μετά τον σοβαρό τραυματισμό του ενώ σχολίασε και την πορεία του ΠΑΟΚ στη φετινή σεζόν.

Όσα είπε ο Μιχάι:

Για την αγωνιστική του κατάσταση και το πως νιώθει που επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων:

«Είμαι πολύ χαρούμενος, το περίμενα αρκετό καιρό. Προσπαθώ να βρω τα πατήματά μου, θέλει υπομονή. Γνωρίζω αυτό το διάστημα ήταν μεγάλο που ήμουν εκτός. Αρχίζω να επανέρχομαι και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι ξανά μαζί με τους συμπαίκτες μου και προπονούμαι μαζί τους».

Για την ανυπομονησία που νιώθει για να παίξει και πάλι σε επίσημο παιχνίδι:

«Είναι κάτι που το σκεφτόμουν από την πρώτη στιγμή που μου έτυχε ο τραυματισμός. Δούλευα καθημερινά και η σκέψη μου ήταν μόνο σε αυτό. Να επανέλθω πιο δυνατός. Έμεινε λίγο ακόμα για να μπορέσω να τα καταφέρω».

Για τα κέρδη του ΠΑΟΚ από τις δύο σερί νίκες στα ντέρμπι:

«Στα δύο αυτά παιχνίδια έχουμε κάνει πολύ καλές εμφανίσεις που συνδυάστηκαν με καλά αποτελέσματα, γιατί κάναμε καλές εμφανίσεις και στα προηγούμενα, αλλά δεν είχαμε ανάλογα αποτελέσματα. Για την ομάδα και τη ψυχολογία της είναι σημαντικές νίκες και βαθμολογικά εννοείται και περιμένουμε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και πιστεύω θα τα καταφέρουμε».

Για το πόσο κομβικό θεωρεί πως είναι το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό:

«Είναι για την δεύτερη θέση κομβικός αγώνας. Η ομάδα είναι προετοιμασμένη καλά, είναι έτοιμη αγωνιστικά και ψυχολογικά και θα το δείξουμε και αύριο».

Για το αν με νίκη ο ΠΑΟΚ «κλειδώνει» ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο:

«Όχι σε καμία περίπτωση. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια, πρέπει να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Έχουμε παιχνίδια και δεν μπορούμε να πούμε πως κλειδώσαμε κάτι με νίκη».

Για τον νέο σχηματισμό και το πόσο βοηθάει τον ΠΑΟΚ ο σχηματισμός με τριάδα στην άμυνα:

«Πάντα ένας σχηματισμός με τριάδα στην άμυνα σου δίνει μια μεγαλύτερη ασφάλεια. Από ‘κει και πέρα, αυτό δούλεψε στα τελευταία παιχνίδια. Κάθε αγώνας είναι διαφορετικός, δεν γνωρίζω αν αύριο θα παίξουμε με τριάδα στην άμυνα. Κάθε αγώνας είναι διαφορετικός, έχει άλλες απαιτήσεις. Είναι σημαντικό για την ομάδα όμως όταν έχει την ασφάλεια του μηδέν πίσω, τότε έχει λιγότερο άγχος για να μπορέσει να δημιουργήσει και να σκοράρει μπροστά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ