«Βράζουν» με το… έγκλημα οι παίκτες του Παναθηναϊκού: «Μην παίζετε μαζί μας» (pics)

«Βράζουν» με το… έγκλημα οι παίκτες του Παναθηναϊκού: «Μην παίζετε μαζί μας» (pics)

Πρωτοφανείς και μαζικές οι αντιδράσεις των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού για το... έγκλημα της «εξυγίανσης» στην Τούμπα που τους στερεί την ευκαιρία να διεκδικήσουν ευρωπαϊκή έξοδο.

Καζάνι που βράζει τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού. Από το σφύριγμα του Γκεστράνιους που στέρησε από τους πράσινους με το… έτσι – θέλω τη νίκη, οι παίκτες της ομάδας είναι έξαλλοι και βλέπουν πως στην Τούμπα έγινε… κλοπή.

Ο Φινλανδός προπονητής στέρησε τη νίκη από τον Παναθηναϊκό, οι παίκτες στις δηλώσεις τους στάθηκαν σε αυτό, ενώ στα αποδυτήρια απορούσαν με το σφύριγμα και δεν ήθελαν ούτε καν να βλέπουν τον Γκεστράνιους ο οποίος πήγε για να ζητήσει συγγνώμη.

Οι ποδοσφαιριστές ξέσπασαν τόσο στις μεταξύ τους κουβέντες, όσο και στα social media. Σχεδόν μαζικά μετά το τέλος του αγώνα όλοι οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού εκφράστηκαν μέσω των κοινωνικών δικτύων εναντίον του Γκεστράνιους και της αντιμετώπισης που έτυχαν στην Τούμπα για ακόμα μια φορά.

Για μια απόφαση που και βαθμολογικά να το πάρει κανείς, τους στερεί την ευκαιρία να μπουν και πάλι στο κόλπο της Ευρώπης. Αν ο Παναθηναϊκός κέρδιζε, θα ήταν σε απόσταση βολής από την ΑΕΚ, στο -2. Και στο -4 από τον ΠΑΟΚ.

Την αρχή έκανε ο Χουάνκαρ, ο οποίος έγραψε: «Ναι, είναι δικό σου λάθος, ΟΚ. Αλλά μην παίζεις με το μέλλον του Παναθηναϊκού».

Ακολούθησε ο Μολό, ο οποίος εμφανίστηκε έξαλλος με τον Γκεστράνιους. «Θα αφήσω την οργή μου να μιλήσει. Όχι μ@@@@@@ς σε εμένα. Δεν μπορεί να με κοροϊδέψει κανείς. Να είστε έτοιμοι, είμαι θυμωμένος», αναφέρει μέσω Instagram.

Θέση για τη φάση του γκολ του πήρε και ο Φεντερίκο Μακέντα μέσω Instagram, με τον Ιταλό όμως να μιλάει και στην κάμερα για τα όσα συνέβησαν. Και να απορεί με το σφύριγμα του Γκεστράνιους το οποίο του στέρησε γκολ νίκης.

«Είδατε τι έγινε. Ο διαιτητής έπρεπε να αφήσει τη φάση να εξελιχθεί. Έχουμε το VAR. Δεν καταλαβαίνω γιατί σφύριξε. Δεν επιτρέπεται να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Για εμάς ήταν τελικός το σημερινό ματς. Δεν ψάχνω δικαιολογίες. Το ότι φεύγουμε χωρίς να είμαστε νικητές σήμερα είναι κακό. Και σε κάθε αγώνα όλο και κάτι συμβαίνει. Ο ίδιος διαιτητής πέρυσι μας στέρησε δύο πέναλτι. Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό συνέχεια. Ο διαιτητής ζήτησε συγνώμη, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Ήταν ένα κρίσιμο παιχνίδι. Σαν ομάδα ενδεχομένως πρέπει να βελτιώσουμε πράγματα. Σήμερα έπρεπε να κερδίσουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Το κλίμα είναι τεταμένο στις τάξεις του Παναθηναϊκού και είναι ίσως η πρώτη φορά που μαζικά οι παίκτες βγαίνουν δημόσια και μιλούν για μια φάση. Μια φάση που μπορεί να τους στερήσει την έξοδο στην Ευρώπη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ