«Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ ο Σόνλαου» (vid)

«Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ ο Σόνλαου» (vid)

Στη λίστα του ΠΑΟΚ φαίνεται πως βρίσκεται ο αρχηγός της Πάντερμπορν, Σεμπάστιαν Σόνλαου, σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Bild».

Μπορεί η φετινή χρονιά να μην έχει ολοκληρωθεί για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει ως στόχο τη δεύτερη θέση και το Κύπελλο, όμως έχει αρχίσει ήδη η μεταγραφολογία ενόψει του καλοκαιριού.

Σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα λοιπόν και πιο συγκεκριμένα της «Bild», ο Δικέφαλος του βορρά φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του Σεμπάστιαν Σόνλαου για την ενίσχυση της αμυντικής του γραμμής.

Πρόκειται για τον 26χρονο αμυντικό της Πάντερμπορν, ο οποίος από το 2012-με ενδιάμεση στάση στη Βερλ το 2014-βρίσκεται στον σύλλογο και είναι αρχηγός μάλιστα της ομάδας. Φέτος, ο Σόνλαου έχει καταγράψει 32 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας μάλιστα και ένα γκολ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Πάντερμπορν αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου και βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας μετά από 29 αγωνιστικές. Εκτός από τον «Δικέφαλο του Βορρά» για την απόκτηση του Γερμανού ενδιαφέρεται και η Βασιλεία, όμως στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι οι Θεσσαλονικείς έχουν πλησιάσει τον παίκτη για να μάθουν τις προθέσεις του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ