Σενάριο χωρίς βάση από τη Σερβία για Παναθηναϊκό και Μιλόγεβιτς

Σενάριο χωρίς βάση από τη Σερβία για Παναθηναϊκό και Μιλόγεβιτς

Στη Σερβία έγραψαν πως ο Παναθηναϊκός είναι μια ανάσα από τον Μιλόγεβιτς, αλλά οι πράσινοι το διαψεύδουν κατηγορηματικά.

Επικαλούμενοι ελληνικές πηγές οι Σέρβοι με δημοσίευμά τους έφερναν τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς μια ανάσα από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού, κάτι πάντως που δεν έχει την παραμικρή βάση, τουλάχιστον τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Συγκεκριμένα, το sportske.net ανέφερε:

«Ο Μιλόγεβιτς θα αναλάβει σύντομα τους σπουδαίους από τα Βαλκάνια! Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς είναι ένα βήμα πιο κοντά στην ανάληψη του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης, ο Μιλόγεβιτς είναι ο κύριος υποψήφιος για να αναλάβει τον μεγάλο αντίπαλο του αδελφικού συλλόγου του Ερυθρού Αστέρα, ο οποίος θα τελειώσει αυτή τη σεζόν χωρίς τρόπαιο.

Δεν έχει δουλέψει από τότε που τερμάτισε τη σύμβασή του με την Αλ Αχλί τον Φεβρουάριο, οπότε αναμένεται ότι η πόρτα του ελληνικού συλλόγου θα είναι ανοιχτή.

Ο πρώην προπονητής του Ερυθρού Αστέρα πέρασε τρία χρόνια ως παίκτης στον Παναθηναϊκό, γνωρίζει πολύ καλά την ελληνική γλώσσα, κάτι που είναι ένα από τα πλεονεκτήματα του.

Ο Ρουμάνος τεχνικός αναμένεται να απολυθεί, μετά τον οποίο ο Μιλόγεβιτς πιθανότατα θα αναλάβει τον Έλληνα μεγάλο.

Παρεμπιπτόντως, ο ΠΑΟ ήταν πρωταθλητής της Ελλάδας έως και 20 φορές, αλλά κέρδισε τον τελευταίο τίτλο το 2010 Έκτοτε, ο μεγαλύτερος αντίπαλος του Ολυμπιακού έχει κερδίσει εννέα τίτλους, ενώ ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ κέρδισαν έναν».

Οι πράσινοι διέψευσαν κατηγορηματικά το συγκεκριμένο δημοσίευμα, αναφέροντας πως αποτελεί σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ