Τι δήλωσε ο Λιβάγια για τη ρήτρα με την ΑΕΚ

Τι δήλωσε ο Λιβάγια για τη ρήτρα με την ΑΕΚ

Ο Μάρκο Λιβάγια μίλησε στην Κροατία και τόνισε ότι έχει υπογράψει ειδική ρήτρα με την ΑΕΚ και δεν μπορεί να αγωνιστεί σε μεγάλη ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος για κάποιο χρονικό διάστημα.

O Μάρκο Λιβάγια έδωσε συνέντευξη στην Κροατία και αποκάλυψε πως υπάρχει ειδική ρήτρα με την ΑΕΚ και δεν μπορεί να πάει σε ανταγωνιστική ομάδα στην Ελλάδα. Τα ΜΜΕ στην πατρίδα του αρκετές φορές έχουν ασχοληθεί με τον Κροάτη επιθετικό και ενδεχόμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, όμως ο ίδιος ο παίκτης ξεκαθάρισε πως για κάποιο χρονικό διάστημα δεν μπορεί να αγωνιστεί σε μεγάλο αντίπαλο της Ένωσης.

Ο Λιβάγια υπέγραψε ως το καλοκαίρι στη Χάιντουκ, ενώ σχολίασε και τι ακριβώς ισχύει με τη ρήτρα που έχει βάλει η ΑΕΚ στο συμβόλαιο του: «Δεν συζητάμε ακόμα το μέλλον μου. Ειλικρινά δεν το σκέφτομαι ακόμα. Η μεταγραφική περίοδος δεν είναι πλέον το επίκεντρο, αλλά το παιχνίδι του Σαββάτου και το τέλος του πρωταθλήματος».

Κατόπιν, ο Λιβάγια αποκάλυψε πως τον Γενάρη υπέγραψε ρήτρα με την ΑΕΚ που τον δεσμεύει (προφανώς για ένα χρονικό ορίζοντα, τον οποίο δεν διευκρίνισε) να μην πάει σε άλλη ανταγωνιστική της ΑΕΚ ομάδα στην Ελλάδα: «Υπάρχει μία ρήτρα και δεν μπορώ να παίξω για τους μεγαλύτερους αντιπάλους του συλλόγου που άφησα, τουλάχιστον για ένα διάστημα», είπε ο Λιβάγια, ο οποίος αρνήθηκε πως έχει ήδη υπογράψει σε ομάδα της Τουρκίας: «Δεν είναι αλήθεια. Είχαμε διαπραγματεύσεις, με ήθελαν τον χειμώνα, δεν συμφωνήσαμε όμως με κάποιους όρους».

Οσο για το τι τον άλλαξε προς το καλύτερο και τον έκανε πιο ήρεμο; «Ηλικία, παιδιά, γυναίκα. Λίγο απ’ όλα», είπε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ