Η Γκόρνικ θέλει να αγοράσει τον Μασούρα

Η Γκόρνικ θέλει να αγοράσει τον Μασούρα

Η πολωνική Γκόρνικ είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση αγοράς στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Γιάννη Μασούρα, ο οποίος αγωνίζεται εκεί με τη μορφή δανεισμού.

O Γιάννης Μασούρας αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό στην πολωνική Γκόρνικ, στην οποία μάλιστα πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις. Ο μπακ των ερυθρόλευκων αναμένεται μετά το τέλος της σεζόν να ολοκληρώσει τον δανεισμό του και να επιστρέψει στο λιμάνι, όμως είναι πολύ πιθανό να μην παραμείνει στον Ολυμπιακό αλλά να φύγει και πάλι, αυτή τη φορά όχι δανεισμό, αλλά με πώληση.

Η Γκόρνικ από την πλευρά της είναι απόλυτα ικανοποιημένη από την παρουσία του παίκτη στο πολωνικό πρωτάθλημα και είναι διατεθειμένη να κρατήσει τον Μασούρα στο ρόστερ της, ενώ σύμφωνα με τα πολωνικά ΜΜΕ είναι έτοιμη να προχωρήσει σε επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό για την αγορά του πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ.

Ο Ολυμπιακός από την άλλη δεν θα είχε πρόβλημα να τον πουλήσει, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά από τους Πολωνούς, με τη μεταγραφή ωστόσο να μην είναι τόσο εύκολη για την Γκόρνικ. Όλα θα ξεκαθαρίσουν όμως το καλοκαίρι και μετά από τις συζητήσεις των δυο πλευρών. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μασούρας τη φετινή σεζόν έχει παίξει σε 23 ματς της Γκόρνικ και είναι εκ των κορυφαίων της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ