Ολυμπιακός: Σαρώνει τα βραβεία στη Δανία ο Σουλεμάνα

Ολυμπιακός: Σαρώνει τα βραβεία στη Δανία ο Σουλεμάνα

Ο Καμαλντίν Σουλεμάνα που φέρεται να απασχολεί τον Ολυμπιακό, σαρώνει τα βραβεία στη Δανία με τη φανέλα της Νόρτζελαντ.

Ο Ολυμπιακός είναι μια από τις ομάδες που παρακολουθούν τον Καμαλντίν Σουλεμάνα, ο οποίος αγωνίζεται στη Νόρτζελαντ και αποτελεί έναν από τους καλύτερους παίκτες στο πρωτάθλημα της Δανίας. Ο 19χρονος άσος έχει καταφέρει να ξεχωρίσει τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα, για αυτό και η… μισή Ευρώπη (μαζί και ο Ολυμπιακός) κοιτάζουν την περίπτωση του.

Ο Σουλεμάνα μάλιστα τον Απρίλιο σάρωσε τα βραβεία με τη φανέλα της Νόρτζελαντ, καθώς είχε διπλή διάκριση. Πιο συγκεκριμένα, ο μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού, αναδείχθηκε καλύτερος νεαρός παίκτης και MVP για τις επιδόσεις του, ενώ και έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής της Νόρντζελαντ που πετυχαίνει κάτι ανάλογο.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως το βραβείο το παρέλαβε από τον συμπατριώτη του, Μίκαελ Εσιέν, ο οποίος έχει αγωνιστεί στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό για ένα διάστημα και τώρα είναι μέλος στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας από την Δανία. Ο Σουλεμάνα είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα του σκανδιναβικού ποδοσφαίρου. Εκτός από τους ερυθρόλευκους ο 19χρονος είναι στο «ραντάρ» και των Άγιαξ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λεβερκούζεν, ενώ ο «Αίαντας» φέρεται να έχει κάνει και επίσημη πρόταση 11,5 εκατ. ευρώ. Η χρηματιστηριακή του αξία υπολογίζεται στα 3 εκατ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ