ΠΑΟΚ: Με το βλέμμα… ξανά στην ΑΕΚ

ΠΑΟΚ: Με το βλέμμα… ξανά στην ΑΕΚ

Την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ.

Την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ για τα play off της Super League ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ. Οι ποδοσφαιριστές του Πάμπλο Γκαρσία επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το ρεπό που είχαν και… άναψαν τις μηχανές τους για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τον ερχόμενο αγώνα με τους «κιτρινόμαυρους» στο ΟΑΚΑ.

Όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στον ημιτελικό με την ΑΕΚ (29/04) ακολούθησαν το Μ. Σάββατο πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιπο προπονήθηκαν κανονικά. Στα θετικά, ο Περέιρα δεν αντιμετώπισε ενοχλήσεις κατά το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και πλέον μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Η προετοιμασία της ομάδας ξεκίνησε το πρωί του Μ. Σαββάτου στη Νέα Μεσημβρία. Οι ποδοσφαιριστές που πήραν φανέλα βασικού στον ημιτελικό της Τούμπας ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο για δουλειά σε όλους τους τομείς. Δρομικές ασκήσεις και rondo αποτέλεσαν το πρώτο κομμάτι, ενώ στη συνέχεια δόθηκε έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας και το passing game.Οι Χοσέ Κρέσπο , Ομάρ Ελ Καντουρί και Σίντζι Καγκάβα έκαναν θεραπεία.

Ο Άντριαν Περέιρα έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις και θ’ αρχίσει να επιστρέφει σταδιακά με την ομάδα.Τέλος, ο Ενέα Μιχάι συνέχισε το πρόγραμμα επανένταξης που ακολουθεί.Την Κυριακή του Πάσχα ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ