ΑΕΚ: Στο «σφυρί» ο Μάνταλος

ΑΕΚ: Στο «σφυρί» ο Μάνταλος

Μπορεί ο Πέτρος Μάνταλος να ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ, όμως το καλοκαίρι ενδέχεται να είναι ένας απο τους μεγάλους πρωταγωνιστές.

Αυτή τη στιγμή στις τάξεις της ΑΕΚ υπάρχουν δύο «πρέπει» που τα γνωρίζουν όλοι οι άνθρωποι του κιτρινόμαυρου συλλόγου. Το ένα αφορά τη φετινή σεζόν και είναι ο μόνος στόχος που έχει απομείνει, δηλαδή το ευρωπαϊκό εισητήριο. Το δεύτερο έχει να κάνει με την επόμενη σεζόν και είναι το ολικό restart που έχει προαναγγείλει ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Μετά τη συντριβή στο ΟΑΚΑ από τον Ολυμπιακό, ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης ξεκαθάρισε πως το καλοκαίρι πρόκειται να γίνει εκκαθάριση, πολλές αλλαγές κλπ. ώστε ο Δικέφαλος να πρωταγωνιστίσει ξανά στις εγχώριες διοργανώσεις και να διεκδικήσει τίτλους από τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ένα από τα πρόσωπα που έμοιαζε να μένει έξω από τις επερχόμενες αλλαγές είναι ο Πέτρος Μάνταλος, καθώς επέκτεινε πρόσφατα τη συνεργασία του με τους «κιτρινόμαυρους» μέχρι το 2024. Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει απαραίτητα. Το γεγονός ότι η Ένωση θέλει να… ξεφορτωθεί πολλούς από το ρόστερ της, δεν σημαίνει πως επιθυμεί και να τους χαρίσει, τουναντίον.

Έτσι λοιπόν, ήδη ατζέντηδες έχουν ξεκινήσει τη δουλειά. Δηλαδή, έχουν αρχίσει να προτείνουν κάποιους από τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου σε διάφορες ομάδες. Ένας από αυτούς είναι και ο αρχηγός της ΑΕΚ, για τον οποίο μάλιστα προκύπτει θέμα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και συγκεκριμένα στο MLS.

Φυσικά δεν μπορεί να θεωρηθεί τίποτα δεδομένο, διότι αρχικά δεν έχει υπάρξει ακόμη κάποια επίσημη προτάση, ενώ και η πρόσφατη προϊστορία με περίπτωση μεταγραφής του Έλληνα διεθνή μας απέδειξε ότι αν δεν πέσουν οι υπογραφές δεν είναι τίποτα σίγουρο.

Υπενθυμίζεται πως το προηγούμενο καλοκαίρι η ΑΕΚ είχε φτάσει σε συμφωνία με την Αλ Νασρ για τη μεταγραφή του 28χρονου άσου για 4,3 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, λίγες ώρες μετά την προφορική συμφωνία η ομάδα από του Ντουμπάι αποσύρθηκε και ο Πέτρος Μάνταλος παρέμεινε στους «κιτρινόμαυρους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ