Άρης: Παιχνίδι αποδείξεων στο Βικελίδης

Άρης: Παιχνίδι αποδείξεων στο Βικελίδης

Οι κιτρινόμαυροι θέλουν να βγάλουν αντιδραση και να κάνουν σημαντικό βήμα για την επίτευξη των στόχων τους με νίκη στη σημερινή (17.15) εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τον Άρη στον σημερινό (17.15) αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου θέλει να μείνει ζωντανή στο κυνήγι της δεύτερης θέσης της βαθμολογίας, αλλά και να κάνει σημαντικό βήμα για την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Οι κιτρινόμαυροι, βέβαια, γνωρίζουν οτι το έργο τους μόνο εύκολο δεν θα είναι, καθώς έχουν να αντιμετωπίσουν την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.

Έχουν, όμως, εμπιστοσύνη στις δυνατότητες τους, ενώ και ο Άρης έχει αποδείξει οτι μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο.

Ο Άκης Μάντζιος έκανε πολλές δοκιμές τις προηγούμενες ημέρες σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο Μάνος έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και αν ξεκινήσει στο βασικό σχήμα και στη κορυφή της , επίθεσης, τότε ο Μανσίνι θα αγωνιστεί δεξιά στη μεσαία γραμμή, ο Γκάμα αριστερά και ο Μπερτόλιο σε ρόλο επιτελικού μέσου.

Στη περίπτωση που ο Μάνος μείνει στον πάγκο, τότε στη κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Μανσίνι και τη θέση στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής θα καλύψει ο Ματέο Γκαρσία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ