Χατζηγιοβάνης: «Δεν με ενδιαφέρουν τα γκολ, είμαστε πολύ στεναχωρημένοι»

Χατζηγιοβάνης: «Δεν με ενδιαφέρουν τα γκολ, είμαστε πολύ στεναχωρημένοι»

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για το αποτέλεσμα του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα.

Στεναχωρημένος για το αποτέλεσμα του Παναθηναϊκού απέναντι στον Αστέρα ήταν ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, ο οποίος τόνισε πως δεν τον ενδιαφέρουν τα γκολ που σημείωσε, αλλά ότι δεν ήρθε το αποτέλεσμα που ήθελε η ομάδα του.

«Δεν με ενδιαφέρει τα γκολ που έβαλα. Εμείς σήμερα θέλαμε μόνο τη νίκη, το αποτέλεσμα αυτό είναι αρνητικό για εμάς. Συνεχίζουμε, θέλαμε τη νίκη, τίποτα άλλο, δεν ήρθε, δυστυχώς. Είχαμε πολλές ευκαιρίες να βάλουμε και τρίτο γκολ, ο αντίπαλος έκανε δύο ευκαιρίες και μας έβαλε δύο γκολ. Είμαστε στεναχωρημένοι πολύ και συνεχίζουμε για να πάρουμε τα καλύτερα αποτελέσματα στα επόμενα τρία παιχνίδια» τόνισε ο Χατζηγιοβάνης, που ρωτήθηκε για το τι έλειψε από την ομάδα του και απάντησε.

«Δεν μπορώ να πω ότι έλειπε κάτι από την ομάδα, ίσως να ήμασταν συγκεντρωμένοι στα δύο γκολ που δεχθήκαμε γιατί η αντίπαλη ομάδα δεν είχε άλλη φάση. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες για γκολ, είχαμε και δύο δοκάρια. Δεν μπορώ να έχω παράπονα από την ομάδα μου, τα δώσαμε όλα. Δεν ήμασταν ουσιαστικοί για να πετύχουμε το τρίτο γκολ και γι’ αυτό έμεινε το 2-2. Συνεχίζουμε δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Τώρα είναι παρελθόν το ματς, δεν αλλάζει κάτι ότι και να πω. Κοιτάμε μόνο μπροστά τον επόμενο αγώνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ