ΠΑΣ Γιάννινα: Πέντε κρούσματα και προς αναβολή ο αγώνας με τον Απόλλωνα

ΠΑΣ Γιάννινα: Πέντε κρούσματα και προς αναβολή ο αγώνας με τον Απόλλωνα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε πως πέντε παίκτες του βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, με αποτέλεσμα ο αγώνας με τον Απόλλωνα Σμύρνης να βρίσκεται στον «αέρα».

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει προγραμματιστεί να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Σμύρνης, το ερχόμενο Σάββατο (8/5), όμως η αναμέτρηση δύσκολα θα διεξαχθεί.
Η ομάδα της ομώνυμης πόλης ανακοίνωσε πως πέντε παίκτες της βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό. Από τη στιγμή μάλιστα που και τα πέντε μέλη της είναι αθλητές, τότε οι κανονισμοί για την διεξαγωγή αγώνων, στην Covid εποχή, προβλέπουν πως το συγκεκριμένο παιχνίδι θα πρέπει να αναβληθεί

Φυσικά το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΣ θα υποβληθεί εκ νέου σε διαγνωστικά τεστ για να φανεί αν έχει υπάρξει διασπορά στις τάξεις της ομάδας.

H ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Κατά τον καθιερωμένο εβδομαδιαίο έλεγχο Covid-19 του ποδοσφαιρικού τμήματος και του προσωπικού της ομάδας μας, εντοπίστηκε πέντε θετικά δείγματα μεταξύ των ποδοσφαιριστών.

Έχουν τεθεί σε εφαρμογή όλα τα προβλεπόμενα Υγειονομικά Πρωτόκολλα της Γ.Γ.Α. και η ομάδα βρίσκεται σε αυξημένη επιτήρηση.

Αύριο θα πραγματοποιηθεί ο προβλεπόμενος επαναληπτικός έλεγχος.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ