ΠΑΟΚ: Θέλει να κρατήσει τον Μπάμπα, αλλά…

ΠΑΟΚ: Θέλει να κρατήσει τον Μπάμπα, αλλά…

Ο Δικέφαλος θέλει να κρατήσει τον Μπάμπα και τη νέα σεζόν, αλλά θα πρέπει να τα βρει στο οικονομικό με την Τσέλσι – Η στάση του Γκανέζου και το συμβόλαιό του στην Τσέλσι.

Σε πρωταγωνιστή έχει εξελιχθεί στα τελευταία παιχνίδια του ΠΑΟΚ ο Μπάμπα Ράχμαν, με τον άσο από την Γκάνα να πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τα χρώματα του Δικεφάλου του Βορρά και να έχει κερδίσει με το σπαθί του μια θέση βασικού στα πλάνα του Πάμπλο Γκαρσία.

Ο 27χρονος φουλ μπακ, ο οποίος αποκτήθηκε στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο ως δανεικός από την Τσέλσι, έχει πραγματοποιήσει μέχρι τώρα 14 συμμετοχές με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και μέσα από τις πολύ καλές εμφανίσεις που έχει κάνει έχει αναγκάσει τους Ασπρόμαυρους να… ψαχτούν για την παραμονή του στην ομάδα και μετά το καλοκαίρι, όταν τελειώνει ο δανεισμός του από τους Μπλε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν κάνει ήδη κάποιες πρώτες επαφές με την πλευρά της Τσέλσι, προκειμένου να γίνει επέκταση του δανεισμού του Αφρικανού αμυντικού. Ο παίκτης μάλιστα είναι θετικός στο ενδεχόμενο να παραμείνει για μια ακόμα σεζόν στην Ελλάδα.

Οι επαφές ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Τσέλσι θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να έχει ως σύμμαχό της τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος θέλει να παραμείνει στη χώρα μας. Για να συμβεί αυτό, όμως, θα πρέπει βέβαια ο Δικέφαλος του Βορρά να τα βρει με τους Λονδρέζους και να διευθετηθεί το οικονομικό κομμάτι, αφού θα υπάρξει νέα συμφωνία με τον βρετανικό σύλλογο έως το 2022.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στη συμφωνία που υπάρχει ο ΠΑΟΚ καλύπτει περίπου 180.000 ευρώ από τα συνολικά 2 εκατομμύρια ευρώ του ετήσιου συμβολαίου του Μπάμπα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ