Παναθηναϊκός: «Τρέχουν» τέσσερις για το ντέρμπι με ΑΕΚ

Παναθηναϊκός: «Τρέχουν» τέσσερις για το ντέρμπι με ΑΕΚ

Ο Λάζλο Μπόλονι περιμένει να δει την κατάσταση τεσσάρων ποδοσφαιριστών του και αν θα τους υπολογίζει για το κομβικό ματς με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο.

Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται την Κυριακή με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο σε έναν «τελικό» για το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο, με τους πράσινους να ψάχνουν μόνο νίκη αν θέλουν να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για την τέταρτη θέση.

Οι πράσινοι έχουν στρέψει την προσοχή τους στο συγκεκριμένο παιχνίδι, με τον Λάζλο Μπόλονι να καταστρώνει τα πλάνα του, αλλά να περιμένει να δει και την κατάσταση τεσσάρων ποδοσφαιριστών που είναι αμφίβολοι για το ματς.

Πιο συγκεκριμένα, οι Ιωαννίδης (διάστρεμμα), Μαουρίσιο (ενοχλήσεις στη γάμπα), Αϊτόρ (ενοχλήσεις στον έσω πλάγιο) και Σάντσες (ελαφρύ διάστρεμμα) δεν είναι έτοιμοι και ο Ρουμάνος τεχνικός περιμένει να δει τη σημερινή προπόνηση και το αν θα μπορεί να υπολογίζει κάποιον ή κάποιους για το κυριακάτικο ματς.

Ο Μπόλονι «καίγεται» για τη συμμετοχή του Μαουρίσιο, γιατί τον προορίζει για βασικό, ειδικά στο συγκεκριμένο ματς, αφού ο Βραζιλιάνος μέσος μόνο με την εμπειρία του θα δώσει πολλές λύσεις κόντρα στην ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ