«Πρώτος στόχος της Γουλβς ο Μαρτίνς»

«Πρώτος στόχος της Γουλβς ο Μαρτίνς»

Ο Πέδρο Μαρτίνς φέρεται να είναι στις πρώτες επιλογές της Γουλβς σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο, σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει κάνει εξαιρετική δουλειά εδώ και τρία χρόνια στον Ολυμπιακό, έχει κατακτήσει δυο πρωταθλήματα, πάει για δεύτερο σερί νταμπλ, ενώ είναι σταθερά στα νοκ-άουτ των ευρωπαϊκών διοργανώσεων γιγαντώνοντας ακόμη περισσότερο τον σύλλογο. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει δημιουργήσει μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και το έργο του δεν περνάει απαρατήρητο.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα λοιπόν που επικαλείται πηγές από την Αγγλία, ο Μαρτίνς φέρεται να είναι η πρώτη επιλογή της Γουλβς για το καλοκαίρι, σε περίπτωση που ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο αποτελέσει παρελθόν. Πιο συγκεκριμένα, ο νυν τεχνικός των λύκων έχει δεχτεί κρούση από την Τότεναμ που είναι χωρίς προπονητή μετά την απόλυση του Ζοσέ Μουρίνιο και δεν αποκλείεται να συνεχίζει την καριέρα του στα σπιρούνια.

Εφόσον συμβεί αυτό, τότε ο Πέδρο Μαρτίνς είναι πιθανό να απασχολούσε τη Γουλβς, καθώς οι διοικούντες της ομάδας έχουν πολύ καλή άποψη για τον προπονητή του Ολυμπιακού, από τα παιχνίδια των δυο ομάδων πέρσι στους «16» του Europa League. Το δημοσίευμα μάλιστα αναφέρει πως ήδη στο γραφείο μάνατζερ που εκπροσωπεί τον Πέδρο Μαρτίνς έχει γίνει σχετική κρούση.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο ρόστερ της Γουλβς υπάρχουν 8 Πορτογάλοι μεταξύ των οποίων και ο Ντάνιελ Ποντένσε, ενώ την ομάδα διαχειρίζεται ο Ζόρζε Μέντες. Από εκεί και πέρα όμως ο Μαρτίνς είναι απόλυτα αφοσιωμένος στην κατάκτηση του νταμπλ με τον Ολυμπιακό, ενώ πρόσφατα έχει απορρίψει προτάσεις από τη βραζιλιάνικη Σάο Πάουλο και την Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας. Βέβαια έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη πως θα ήθελε μελλοντικά να δουλέψει σε ένα κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης, όπως η Premier League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ