ΠΑΟΚ: Θεραπεία ο Ίνγκασον, δύσκολα με Άρη

ΠΑΟΚ: Θεραπεία ο Ίνγκασον, δύσκολα με Άρη

Ο Ίνγκι Ίνγκασον παρέμεινε στο θεραπευτήριο συνεχίζοντας τη θεραπεία, με τον Ισλανδό να προλαβαίνει δύσκολα την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Άρη.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης με τον Άρη για τα play-off της Superleague, με τους «ασπρόμαυρους» να επιστρέφουν στις προπονήσεις σήμερα (7/5) μετά το ρεπό της Πέμπτης.

Ο Πάμπλο Γκαρσία είδε τον Ίνγκι Ίνγκασον να μένει στο θεραπευτήριο και να ακολουθεί θεραπεία ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί, ενώ ατομικό πραγματοποίησαν οι Κρέσπο, Ελ Καντουρί και Καγκάβα.

Παράλληλα όσοι αγωνίστηκαν στο ματς με την ΑΕΚ ακολούθησαν αποθεραπεία στο γυμναστήριο, ενώ οι υπόλοιπου δοκίμασαν κάποιες ατομικές ασκήσεις και παιχνίδι με τη μπάλα.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Ο Δικέφαλος ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους Κίτρινους και θέλει μόνο τη νίκη για να ξεφύγει από τους διώκτες του και να πάρει ακόμα μεγαλύτερο προβάδισμα.

Την Πέμπτη (06.05) η ομάδα πήρε ρεπό προκειμένου να ξεκουραστεί το σώμα και ν’ αδειάσει το μυαλό. Την Παρασκευή (07.05) ο Δικέφαλος επέστρεψε στις προπονήσεις και ξεκίνησε τη διήμερη προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στην 11άδα στο ΟΑΚΑ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γυμναστήριο και την πισίνα. Το υπόλοιπο γκρουπ βγήκε στο γήπεδο και σήκωσε μανίκια ενόψει Άρη. Η προπόνηση περιελάμβανε δρομικές ασκήσεις, παιχνίδι κυκλοφορίας, μαθήματα τακτικής και οικογενειακό δίτερμα.

Οι Χοσέ Κρέσπο , Ομάρ Ελ Καντουρί και Σίντζι Καγκάβα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Ίνγκι Ίνγκασον έμεινε στο φυσιοθεραπευτήριο για θεραπεία.

Το Σάββατο (08.05) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ