Καμία ανησυχία για Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ

Καμία ανησυχία για Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ

Το χτύπημα που δέχτηκε ο Αντρέ Βιεϊρίνια από τον Μπρούνο Γκάμα δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία στον ΠΑΟΚ ενόψει συνέχειας.

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης κόντρα στον Άρη, επικρατώντας με 2-0, σε ένα ματς όπου προηγήθηκε με αμφισβητούμενο πέναλτι.

Ωστόσο, στο ματς με τον συμπολίτη ο Δικέφαλος του βορρά είδε και τον αρχηγό του Αντρέ Βιεϊρίνια να τραυματίζεται και να γίνεται αλλαγή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος μπακ έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 61ο λεπτό του ντέρμπι με τον Άρη, μετά το σκληρό μαρκάρισμα του Μπρούνο Γκάμα, ο οποίος πάτησε πάνω στον αστράγαλο του συμπατριώτη του, όμως οι άνθρωποι της ομάδας της Θεσσαλονίκης είναι καθησυχαστικοί σχετικά με τον Βιεϊρίνια.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο αρχηγός του Δικεφάλου του βορρά αποχώρησε με δεμένο το πόδι από την Τούμπα, ωστόσο σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο τραυματισμός του δε φαίνεται να είναι ιδιαίτερα σοβαρός, με την κατάσταση του να ξεκαθαρίζει κατά τη διάρκεια της Δευτέρας (10/5) όταν και θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ