ΠΑΟΚ : Η ευχή νίκης του ζαμπράνο στον Γιώργο Σαββίδη

ΠΑΟΚ : Η ευχή νίκης του ζαμπράνο στον Γιώργο Σαββίδη

Με μήνυμα που έστειλε στον Γιώργο Σαββίδη, ο Κάρλος Ζαμπράνο ευχήθηκε να νικήσει ο ΠΑΟΚ τον Ολυμπιακό στο σημερινό ντέρμπι της Super League.

Ο Κάρλος ζαμπράνο μπορεί να αγωνίζεται πλέον στην Ντιναμό Κιέβου (δεν έπαιξε στα δύο παιχνίδια με την ΑΕΚ λόγω τραυματισμού), ωστόσο το μυαλό του σήμερα φαίνεται να είναι στη Θεσσαλονίκη.

Σε συζήτηση που είχε με τον Γιώργο Σαββίδη μέσω του Instagram, ο Περουβιανός αμυντικός εξέφρασε την επιθυμία του να βρεθεί στην Τούμπα για να παρακολουθήσει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ευχόμενος μάλιστα στον γιο του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ «να κερδίσουμε αυτό το clasico γιατί είμαστε καλύτεροι από αυτούς».

«Θέλω να έρθω στην Θεσσαλονίκη για αυτό το σημαντικό παιχνίδι.Ελπίζω ότι θα έχω ελεύθερη μέρα. Ελπίζω ότι θα νικήσουμε στο clasico, είμαστε καλύτεροι από αυτούς», ήταν το μήνυμα του πρώην στόπερ του ΠΑΟΚ, με τον Γιώργο Σαββίδη να του απαντά «Έλα, έλα, αν μπορέσεις να φύγεις από το Κίεβο, φυσικά και να έρθεις».

Η συνομιλία είχε και συνέχεια, με τον Περουβιανό να αναφέρει «εύχομαι σε όλη την ομάδα ένα καλό παιχνίδι και τις καλύτερες ευχές για σήμερα», με τη… στιχομυθία να ολοκληρώνεται με ένα σύνθημα από πλευράς ζαμπράνο και τα «ευχαριστήρια» από πλευράς Γιώργου Σαββίδη.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ