«Παραμένει στη λίστα της Σιντ Τρούιντεν ο Βέρχουλστ»

«Παραμένει στη λίστα της Σιντ Τρούιντεν ο Βέρχουλστ»

Στο Βέλγιο αναφέρουν ότι ο 34χρονος τερματοφύλακας του Απόλλωνα παραμένει στη μεταγραφική λίστα της Σιντ Τρούιντεν, στην οποία αγωνιζόταν από το 2011 έως το 2013.

Στο στόχαστρο της Σιντ Τρούιντεν παραμένει ο Νταβίνο Βέρχουλστ, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ στο Βέλγιο.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα voetbalnieuws.be ανέφερε ότι το όνομα του 34χρονου τερματοφύλακα του Απόλλωνα Σμύρνης παραμένει σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα της Σιντ Τρούιντεν, η οποία, όμως, για να τον αποκτήσει θα πρέπει να πληρώσει την Ελαφρά Ταξιαρχία.

Ο Βέρχουλστ στις αρχές Φεβρουαρίου ανανέωσε του με την ομάδα της Ριζούπολης μέχρι το καλοκαίρι του 2023 και για να τον αποκτήσει η Σιντ Τρούιντεν θα πρέπει να δώσει το ποσό των 500.000 ευρώ, που προβλέπει η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του 34χρονου πορτιέρο.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας φέτος έχει πραγματοποιήσει συνολικά 29 συμμετοχές σε κανονική διάρκεια και πλέι οφ της Superleague και έχει κρατήσει 8 φορές ανέπαφη την εστία του. Μάλιστα, με 72 αποκρούσεις ήταν κορυφαίος στην κανονική διάρκεια στην σχετική κατηγορία.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Βέρχουλστ γνωρίζει πολύ καλά το βέλγικο πρωτάθλημα, καθώς πριν έρθει στην Ελλάδα (σ.σ το καλοκαίρι του 2020), αγωνιζόταν στην Λόκερεν, ενώ στο παρελθόν είχε παίξει για δύο χρόνια στην Σιντ Τρούιντεν (2011-2013), έχοντας συνολικά 56 συμμετοχές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ