Παναθηναϊκός: Άγνωστο το μέλλον του Νιάς

Παναθηναϊκός: Άγνωστο το μέλλον του Νιάς

Ο Σεχ Νιάς έχει ικανοποιήσει με την παρουσία του στον Παναθηναϊκό, όμως το μέλλον του είναι άγνωστο αν θα τον βρει στο τριφύλλι, στη Λιλ ή κάπου αλλού.

Από την πρώτη μέρα που ο Παναθηναϊκός απέκτησε τον περασμένο Γενάρη τον Σεχ Νιάς, αυτός έδειξε θετικά αποτελέσματα, κάτι που φάνηκε από το πρώτο παιχνίδι που αγωνίστηκε.

Παρόλα αυτά η παραμονή του στο τριφύλλι αποτελεί ένα μυστήριο. Ο Πιερ Ντρεοσί έφερε τον Γάλλο τον περασμένο χειμώνα, ωστόσο αν δεν μείνει ο γενικός διευθυντής του Τριφυλλιού, δύσκολα θα γίνουν συζητήσεις με τη Λίλ για την επέκταση του δανεισμού του ποδοσφαιριστή για τη νέα σεζον.

Από την άλλη βέβαια, ο γαλλικός σύλλογος έχει πρόταση 25 εκατ. ευρώ για τον Σουμαρέ, κάτι που σημαίνει πως αν ο ποδοσφαιριστής αποχωρήσει θα υπάρχει μια κενή θέση στο ρόστερ, που ίσως κυνηγήσει ο Νιας. Ο νυν παίκτης του Παναθηναϊκού είναι ευχαριστημένος από την παρουσία του και τον χρόνο συμμετοχής του στους πράσινους, όμως θα ήθελε να κυνηγήσει μια ευκαιρία στη Γαλλία και τη Λιλ, εφόσον πουληθεί ο βασικός Σουμαρέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ