Άλλα έλεγε στη Λεωφόρο ο Κυριάκος Part I (pic)

Άλλα έλεγε στη Λεωφόρο ο Κυριάκος Part I (pic)

Ο υπεύθυνος Τύπου του ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, έκανε λόγο για ψευδαισθήσεις του Ολυμπιακού, τι έλεγε όμως στο περιβόητο ντέρμπι της Λεωφόρου; Διαβάστε για να δείτε.

Για… ψευδαισθήσεις του Ολυμπιακού έκανε λόγο ο διευθυντής επικοινωνίας του ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, ο οποίος φαίνεται πως ξέχασε τα όσα έλεγε μετά το περιβόητο ντέρμπι της Λεωφόρου και το συμβάν με το κουτάκι μπύρας που δέχθηκε ο τότε προπονητής του Δικεφάλου, Βλάνταν Ίβιτς.

Θυμηθείτε τα λεγόμενα του Κυριάκου μετά από εκείνο το παιχνίδι και βγάλτε τα συμπεράσματα σας:

«Πολλά θ´ ακουστούν από τους…Βαρούχες, ίσως και ότι το χτύπημα με το κουτάκι ήταν ακούσιο, ή ότι είχε πρόθεση να βρει τη μπάλα, αλλά ο βρεγμένος τη βροχή δεν την φοβάται…

Να θυμίσω απλά, ότι η υστερία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός (και όχι του κόσμου της) ξεκίνησε από μια κάρτα στον Χουλτ, που ήταν πολύ περισσότερο από την σημερινή δεύτερη του Ουάρντα, από ένα φάουλ στα 30 μέτρα στον Πρίγιοβιτς που ήταν πολύ περισσότερο από την σημερινή πρώτη κίτρινη στον Ουάρντα και από μια αγκωνιά πάνω στη φάση του Μάτος, που ήταν πολύ λιγότερο επικίνδυνη από τις γροθιές και τις κλωτσιές σήμερα στον πεσμένο Κρέσπο.

Κι εγώ τιμώ και σέβομαι τον Νίκο Λυμπερόπουλο και ξέρω ότι είναι αρκετά άνδρας για να ζητήσει συγγνώμη μόλις ηρεμήσει και συνειδητοποιήσει τι είπε»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ