Άρης: Με νέα πρόσωπα κόντρα στον Παναθηναϊκό

Άρης: Με νέα πρόσωπα κόντρα στον Παναθηναϊκό

Με αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα και με σύστημα 4-2-3-1 παρατάσσει την ομάδα του ο Άκης Μάντζιος στο σημερινό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ενδεκάδα με αρκετές διαφοροποιήσεις σε σχέση μ΄ αυτή του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, παρατάσσει ο Άκης Μάντζιος στο σημερινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Έλληνας τεχνικός άφησε στον πάγκο τον Μπρούνο Γκάμα για να του δώσει ανάσες, ενώ ο Δημήτρης Μάνος ξεκινάει στη κορυφή της επίθεσης. Ακόμα, στο βασικό σχήμα επέστρεψαν και οι Σάκιτς, Δεληζήσης, Μπερτόλιο και Μανσίνι.

Ο προπονητής του Άρη άλλαξε και το σύστημα, επιστρέφοντας στο 4-2-3-1, ενώ τερματοφύλακας είναι ο Κουέστα. Ο Σάκιτς δεξιά στην αμυντική γραμμή, ο Γκάνεα αριστερά, ενώ Δεληζήσης και Ρόουζ είναι το κεντρικό δίδυμο,

Οι Σάσα και Ματίγια στα αμυντικά χαφ, ο Γκαρσία δεξιά στη μεσαία γραμμή, ο Μανσίνι αριστερά και ο Μπερτόλιο πίσω από τον Μάνο που ξεκινάει στη κορυφή της επίθεσης.

Στον πάγκο για τον Άρη βρίσκονται οι: Σιαμπάνης, Γκάμα, Σίλβα, Σούντγκρεν, Μπρούνο, Μπεναλουάν, Ντουάρτε, Μπαγκαλιάνης και Μαρτίνης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ