Άρης: «Πληγή» τα ντέρμπι στο Κλεάνθης Βικελίδης

Άρης: «Πληγή» τα ντέρμπι στο Κλεάνθης Βικελίδης

Οι κιτρινόμαυροι κέρδισαν μόλις ένα από τα οκτώ παιχνίδια που έδωσαν στην έδρα τους με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ήταν το τελευταίο που έδωσε ο Άρης στο Κλεάνθης Βικελίδης για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Οι κιτρινόμαυροι ήταν πολύ καλύτεροι από τον αντίπαλο τους, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Τον έκλεισαν στη μεγάλη περιοχή του, τον «σφυροκόπησαν», δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, δεν κατάφεραν όμως να σκοράρουν και έμειναν στο 0-0.

Τα ντέρμπι στο Κλεάνθης Βικελίδης αποτελούν «πληγή» για τον Άρη την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός οτι κατάφεραν να κερδίσουν μόνο το ένα από τα οκτώ παιχνίδια που έδωσαν απέναντι σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, στη κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και στα Play Off.

Συγκεκριμένα οι κιτρινόμαυροι είχαν επικρατήσει με 1-0 επί της ομάδας του Πάμπλο Γκαρσία, με γκολ που σημείωσε με πέναλτι ο Μπρούνο Γκάμα, σε αναμέτρηση για την 12η αγωνιστική.

Μετράνε ακόμα, δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες. Ακόμα ένα στοιχείο είναι οτι στα περισσότερα από τα παιχνίδια αυτά ο Άρης έχασε ενώ ήταν καλύτερος από τον αντίπαλο του, με εξαίρεση το εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ (1-3) στα Play Off και αυτό με τον Ολυμπιακό (1-2) στη κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Αντίθετα, η ομάδα του Άκη Μάντζιου τα πήγε πολύ καλύτερα στα ντέρμπι μακριά από το γήπεδο της. Συγκριμένα έχει απολογισμό τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες, ενώ απομένει και το κυριακάτικο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Κάτι που αποτυπώνεται και στην βαθμολογική συγκομιδή των κιτρινόμαυρων. Ο Άρης συγκέντρωσε έντεκα βαθμούς σε εφτά εκτός έδρας ντέρμπι, ενώ λιγότερους από τους μισούς (5) μέσα στο σπίτι του και μάλιστα σε οκτώ παιχνίδια.

Ντέρμπι στο Κλεάνθης Βικελίδης

Άρης- Ολυμπιακός: 1-2
Άρης- ΠΑΟΚ:1-0
Άρης-ΑΕΚ: 0-1
Άρης- Παναθηναϊκός: 0-1

Play Off

Άρης-ΑΕΚ: 1-3
Άρης-ΠΑΟΚ: 0-1
Άρης- Ολυμπιακός:1-1
Άρης-Παναθηναϊκός:0-0

Εκτός έδρας ντέρμπι

Παναθηναϊκός- Άρης: 0-1
ΑΕΚ – Άρης: 0-2
Ολυμπιακός- Άρης: 1-1
ΠΑΟΚ- Άρης: 2-2

Play Off

Ολυμπιακός- Άρης: 1-0
Παναθηναϊκός- Άρης: 1-2
ΠΑΟΚ- Άρης: 2-0

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ