Άρης: Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή του ΟΑΚΑ

Άρης: Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή του ΟΑΚΑ

Με τις γνωστές απουσίες των Μήτρογλου, Κάτσε και Ιωάννου θα παραταχθούν οι κιτρινόμαυροι στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Δασυγενείου, την αποστολή ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ. Ο Έλληνας τεχνικός δεν επεφύλασσε εκπλήξεις, ενώ εκτός έμειναν, όπως ήταν αναμενόμενο, οι Μήτρογλου, Κάτσε και Ιωάννου.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με την Α.Ε.Κ., στο πλαίσιο της 10ης Αγωνιστικής (τελευταία στη διαδικασία των πλέι οφ) του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Η αποστολή της ομάδας μας (το απόγευμα θα πετάξει για την Αθήνα) για το αυριανό παιχνίδι (16/05) στο Ολυμπιακό Στάδιο (19:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Σιαμπάνης, Bruno Gama, Mateo Garcia, Sakic, Bertoglio, Rose, Lucas Sasha, Mancini, Matilla, Ganea, Xande Silva, Sundgren, Bruno Felipe, Benalouane, Duarte, Δεληζήσης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Μαρτίνης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ