Μεγάλη μάχη της ΑΕΚ για Ερερίν: Διαλέγει μεταξύ Ένωσης και Θέλτα

Μεγάλη μάχη της ΑΕΚ για Ερερίν: Διαλέγει μεταξύ Ένωσης και Θέλτα

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, ο Ιάγκο Ερερίν έχει πρόταση από την Ελλάδα στα χέρια του και σύντομα αναμένεται να αποφασίσει για το μέλλον του.

Όλο και πιο δυνατά «παίζει» το όνομα του Ιάγκο Ερερίν για την ΑΕΚ, με τους Ισπανούς να επιβεβαιώνουν το επίσημο ενδιαφέρον της ελληνικής ομάδας για τον τερματοφύλακα της Αθλέτικ Μπιλμπάο!

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα από την Ισπανία ο Ερερίν έχει πρόταση από την Ελλάδα και μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα βάλει όλα του τα σχέδια στο τραπέζι για να πάρει μία οριστική απόφαση για το μέλλον του.

Όπως αναφέρει η «Gol Digital», ο 33χρονος Βάσκος τερματοφύλακας έχει αυτή τη στιγμή τρεις προτάσεις στα χέρια του, ωστόσο αυτές που φαίνεται πως τον προσελκύουν περισσότερο, προέρχονται από τη Γαλικία και την… Ελλάδα!

Εκτός από την πρόταση της ΑΕΚ, ο Ερερίν φέρεται να έχει δεχτεί κρούσεις από τη Θέλτα και τη Λεγκανές, με την τελευταία να συγκεντρώνει τις λιγότερες πιθανότητες από όλες. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα των Ισπανών, ο Ερερίν θα πρέπει να διαλέξει ανάμεσα στη Θέλτα και την ΑΕΚ, με το… μπαλάκι να μένει στα χέρια του Ισπανού γκολκίπερ!

Θυμίζουμε πως ο Ερερίν θα μείνει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν, καθώς η Μπιλμπάο ανακοίνωσε πως δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του με την ομάδα. Ο 33χρονος πρόκειται για ένα προϊόν της Μπιλμπάο, στην οποία αγωνίστηκε για οχτώ σεζόν, μετρώντας συνολικά 119 συμμετοχές με την ομάδα. Έχει αγωνιστεί επίσης 75 φορές με τη δεύτερη ομάδα της Ατλέτικο Μαδρίτης, 34 με τη Νουμάνθια και άλλες 21 με τη Λεγκανές

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ