Κώτσιρας: «Ήταν άκρως επιτυχημένη χρονιά για τον Αστέρα»

Κώτσιρας: «Ήταν άκρως επιτυχημένη χρονιά για τον Αστέρα»

Ο Γιάννης Κώτσιρας αναδείχθηκε MVP για το ματς με την ΑΕΚ, από τους φίλους του Αστέρα Τρίπολης, με τον Έλληνα μπακ να μιλά για τη φετινή σεζόν, αλλά και για την επόνμενη.

Το γκολ που σημείωσε ο Γιάννης Κώτσιρας και έδωσε την ισοπαλία (1-1) στον Αστέρα Τρίπολη κόντρα στην ΑΕΚ, ήταν αρκετό ώστε οι φίλοι τον Αρκάδων να τον αναδείξουν ως MVP της αναμέτρησης.

Ο Έλληνας δεξιός μπακ μίλησε για το βραβείο και το γκολ που πέτυχε, ενώ αναφέρθηκε στη φετινή χρονιά του Αστέρα τονίζοντας πως είναι άκρως πετυχημένη.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιάννης Κώτσιρας:

Για το βραβείο και το γκολ που πέτυχε: «Θα ήθελα να τους πω ένα ευχαριστώ που έδωσαν τη ψήφο τους σε εμένα. Προσπάθησα να φέρω την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι, ήμουν τυχερός και κατέληξε μέσα».

Για τη φετινή σεζόν: «Ήταν άκρως επιτυχημένη. Η ομάδα πέτυχε τον στόχο της να μπει στα Play Off. Είχε μια ανταγωνιστική εικόνα και πάλεψε όλα τα παιχνίδια. Αυτό θα κάνουμε κι αύριο. Ελπίζω να κλείσουμε τη χρονιά με μία καλή εμφάνιση και καλό αποτέλεσμα».

Για την επόμενη: «Θα κοιτάξουμε να ξεκουραστούμε. Κυρίως πνευματικά και σωματικά. Ηταν μια δύσκολη χρονιά για όλους, λόγω και του κορωνοϊού. Να γυρίσουμε υγιείς, με όρεξη και διάθεση για το ξεκίνημα της νέας σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ