Τι έχει κάνει φέτος ο ΠΑΟΚ χωρίς τον Ίνγκασον (vids)

Τι έχει κάνει φέτος ο ΠΑΟΚ χωρίς τον Ίνγκασον (vids)

Ο Ίνγκι Ίνγκασον είναι πιθανό να χάσει και τον τελικό με τον Ολυμπιακό λόγω του τραυματισμού του και to10.gr παρουσιάζει τι κάνει ο ΠΑΟΚ χωρίς τον Ισλανδό στόπερ τη φετινή σεζόν.

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τον Αστέρα Τρίπολης με 1-0 σε ένα αδιάφορο ματς για την τελευταία αγωνιστική των play off της Superleague, καθώς ο Δικέφαλος του βορρά έχει εξασφαλίσει ήδη τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα. Το μυαλό όλων στον ΠΑΟΚ είναι στον τελικό της επόμενης βδομάδας για το Κύπελλο κόντρα στον Ολυμπιακό, προκειμένου να κλείσει η σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο Πάμπλο Γκαρσία είχε για ακόμη ένα ματς εκτός λόγω τραυματισμού τον Ίνγκι Ίνγκασον, με τον Ισλανδό αμυντικό να κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος για τον τελικό με τους ερυθρόλευκους. Ο στόπερ του ΠΑΟΚ δεν έχει αγωνιστεί από το ματς με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα όπου έπαιξε για 10 λεπτά και στον Δικέφαλο υπάρχει έντονη ανησυχία για τη συμμετοχή του στον τελικό, αφού ακολουθεί ειδικό πρόγραμμά και μοιάζει αμφίβολος για το ματς του ΟΑΚΑ.

Ο Ισλανδός αμυντικός είναι ένας παίκτης κομβικός τη φετινή χρονιά για τον ΠΑΟΚ, καθώς έχει αγωνιστεί σε 39 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει σκοράρει και 6 τέρματα. Ο Ίνγκασον είναι μαζί με τους Ζίβκοβιτς και Τζόλη οι κορυφαίοι της χρονιάς και αναμφίβολα θα είναι ένα τεράστιο πλήγμα για τον Πάμπλο Γκαρσία να μην τον έχει στη διάθεση του κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Ίνγκασον φέτος έχει χάσει είτε λόγω τραυματισμού, είτε λόγω επιλογής του προπονητή συνολικά 13 παιχνίδια, όμως ο ΠΑΟΚ έχει καταφέρει σε γενικές γραμμές να ανταπεξέλθει χωρίς τον βασικό του σέντερ μπακ. Πιο συγκεκριμένα, ο Ισλανδός έχει χάσει δυο ματς για το Europa League, ένα για το Κύπελλο και 10 για το πρωτάθλημα, όμως ο ΠΑΟΚ σε αυτά τα παιχνίδια μετράει 8 νίκες, μια ισοπαλία και 4 ήττες. Οι 4 εκ των νικών μάλιστα είναι σημαντικές, αφού ο Δικέφαλος έχει κερδίσει με το εμφατικό 4-1 την Αϊντχόφεν στην Τούμπα, αλλά και τα δυο ματς με τον Άρη (0-1, 2-0) και το εκτός έδρας με την ΑΕΚ (1-2) για τα play off της Superleague που του εξασφάλισαν ουσιαστικά και τη δεύτερη θέση.

Όσον αφορά τις ήττες, ο Ίνγκασον απουσίαζε από το πρόσφατο ματς με τον Ολυμπιακό για την 9η αγωνιστική των play off, όπου οι ερυθρόλευκοι νίκησαν με 1-0 και γιόρτασαν την κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος, ενώ έλειπε και από την ταπεινωτική ήττα και τον αποκλεισμό από τη φάση των ομίλων του Europa League με την Ομόνοια στην Κύπρο (2-1), αλλά και από το αδιάφορο με τον Αστέρα Τρίπολης για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος (2-1) και χθες στην Τούμπα για την τελευταία αγωνιστική των play off.

Αναλυτικά τα ματς που έχει λείψει ο Ίνγκασον:

Europa League

ΠΑΟΚ – Αϊντχόφεν 4-1
Ομόνοια – ΠΑΟΚ 2-1

Πρωτάθλημα

ΠΑΟΚ – Ατρόμητος 1-1
ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα 2-1
ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 0-3
ΠΑΟΚ – Λαμία 4-0
Αστέρας Τρίπολης ΠΑΟΚ 2-1

Play off

Άρης – ΠΑΟΚ 0-1
ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 1-2
ΠΑΟΚ – Άρης 2-0
Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 1-0
ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης 0-1

Κύπελλο

ΑΕΛ – ΠΑΟΚ 1-2

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ