Παναθηναϊκός: Φουλάρει για προπονητή, στην Αθήνα για συζητήσεις ο Φινκ

Παναθηναϊκός: Φουλάρει για προπονητή, στην Αθήνα για συζητήσεις ο Φινκ

Ο Παναθηναϊκός προχωράει με γοργούς ρυθμούς για τον τεχνικό της επόμενης σεζόν, με τον Τόρστεν Φινκ να βρίσκεται στην Αθήνα και να έχει επαφές με τη διοίκηση του τριφυλλιού.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε και τυπικά μια κακή σεζόν και μάλιστα με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, καθώς γνώρισε βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό με 4-1 στη Λεωφόρο για την 10η αγωνιστική των play off. Πλέον οι πράσινοι επικεντρώνονται στον σχεδιασμό της νέας σεζόν, με πρωταρχικό στόχο φυσικά της διοίκησης και του Γιάννη Αλαφούζου να αποτελεί η απόκτηση προπονητή.

Ο Γιάννης Αλαφούζος θα πάρει την απόφαση για τον εκλεκτό, αφού συμβουλευτεί τους συνεργάτες του, ενδεχομένως και τον Πιέρ Ντρεοσί που θα κάνει και τις δικές του προτάσεις εφόσον αποφασιστεί να παραμείνει σε θέση γενικού διευθυντή. Η περίπτωση που μοιάζει να απασχολεί περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι αυτή του Τόρστεν Φινκ.

Ο Γερμανός προπονητής μάλιστα, που έχει τον ίδιο ατζέντη με τον Μαουρίσιο, βρίσκεται στην Αθήνα και αναμένεται να έχει επαφές με τη διοίκηση του τριφυλλιού και πιθανότατα και με τον ίδιο τον Γιάννη Αλαφούζο για να συζητήσουν μια ενδεχόμενη συνεργασία. Αυτό δεν σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός βρίσκεται κοντά σε συμφωνία, απλά θα έχει διερευνητικές επαφές, ενώ δεν αποκλείεται να συμβεί το ίδιο και με άλλους υποψήφιους προπονητές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ