Οριστικό: Χωρίς Ίνγκασον ο ΠΑΟΚ στον τελικό

Οριστικό: Χωρίς Ίνγκασον ο ΠΑΟΚ στον τελικό

Ο Ίνγκι Ίνγκασον μπαίνει για επέμβαση στο γόνατο και θα χάσει οριστικά τον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό το ερχόμενο Σάββατο.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει το ερχόμενο Σάββατο τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για τον τελικό του Κυπέλλου (21:00) και ο Πάμπλο Γκαρσία δεν θα έχει οριστικά στη διάθεση του τον Ίνγκι Ίνγκασον.

Ο Ισλανδός στόπερ ταλαιπωρείται εδώ και μερικές εβδομάδες με πρόβλημα στο γόνατο, δεν έχει προπονηθεί καθόλου και δεν θα αγωνιστεί στο ματς με τους ερυθρόλευκους, με το χειρότερο σενάριο να επιβεβαιώνεται, καθώς ο Ίνγκασον θα πρέπει να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να αποκατασταθεί η ζημιά στο γόνατο, παρά τις προσπάθειες που έκανε το ιατρικό τιμ των ασπρόμαυρων.

Φυσικά πρόκειται για μια τεράστια απώλεια για τον Δικέφαλο του βορρά, καθώς ο Ισλανδός ήταν τη φετινή σεζόν από τους πιο σταθερούς και σημαντικούς παίκτες της ομάδας, έχοντας μεγάλη συνεισφορά και στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού. Χωρίς τον Ίνγκασον ο ΠΑΟΚ έχει αγωνιστεί σε 13 παιχνίδια και μετράει 8 νίκες, 1 ισοπαλία και 4 ήττες, όπως διαβάσατε νωρίτερα στο «10».

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ από το ματς με τον Παναθηναϊκό και μετά έχει αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια χωρίς τον Ίνγκασον, ενώ ο Ισλανδός φέτος έχει αγωνιστεί σε 39 ματς και έχει 6 γκολ και 2 ασίστ.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

«Τι ισχύει γύρω από την κατάσταση της υγείας του Ισλανδού ποδοσφαιριστή που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο.

Ο ποδοσφαιριστής αντιμετώπιζε πρόβλημα στο γόνατο κι έπειτα από κοινή απόφαση ιατρικού και τεχνικού επιτελείου ακολουθούσε ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης προκειμένου να εξαντλήσει – όπως ήταν κι η επιθυμία του – τις πιθανότητες να βοηθήσει την ομάδα στο τελευταίο κομμάτι τη σεζόν.

Ο οργανισμός του δεν ανταποκρίθηκε στην αγωγή κι από τη στιγμή που οι ενοχλήσεις δεν υποχώρησαν, αποφασίστηκε ότι ο Ίνγκασον θα χρειαστεί να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση, έτσι ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημά του. Οι λεπτομέρειες και η ημερομηνία της επέμβασης πρόκειται να οριστικοποιηθούν τις επόμενες μέρες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ