ΠΑΕ Άρης: «Ώρα για ξεκούραση»

ΠΑΕ Άρης: «Ώρα για ξεκούραση»

Το ποδόσφαιρικό τμήμα ανέφερε οτι η πρώτη συγκέντρωση ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου είναι προγραμματισμένη για τα μέσα Ιουνίου.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη ξεκίνησαν από σήμερα τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Η πρώτη συγκέντρωση ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, όπως ανέφερε και η ΠΑΕ Άρης, είναι προγραμματισμένη για τα μέσα του επόμενου μήνα. Μέσα στις επόμενες μέρες, μάλιστα, θα ανακοινωθούν οι ακριβείς ημερομηνίες και το πρόγραμμα της προετοιμασίας.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Μια ακόμη δύσκολη –και… περίεργη, λόγω κορονοϊού- σεζόν, η οποία –μετά και την ολοκλήρωση της διαδικασίας των πλέι οφ- «σφραγίστηκε» με την κατάκτηση της 3ης θέσης στο πρωτάθλημα (η ομάδα μας τερμάτισε 2η στην κανονική περίοδο), έφτασε στο τέλος της.

Ώρα για ξεκούραση για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ, οι οποίοι από σήμερα κάνουν χρήση της καλοκαιρινής τους άδειας.

Η πρώτη συγκέντρωση για τη νέα αγωνιστική περίοδο, η οποία θα είναι εξίσου απαιτητική με αυξημένες υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη (η ομάδα μας εξασφάλισε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά την ευρωπαϊκή της έξοδο με συμμετοχή στα προκριματικά του νεοσύστατου UEFA Europa Conference League), είναι προγραμματισμένη για τα μέσα Ιουνίου (στο προσεχές διάστημα θα ανακοινωθούν οι ακριβείς ημερομηνίες και το πρόγραμμα της προετοιμασίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ