Όταν ο Ρεμπρόφ είπε «ναι» στον ΠΑΟΚ

Όταν ο Ρεμπρόφ είπε «ναι» στον ΠΑΟΚ

Ο Σεργκέι Ρεμπρόφ είναι ένας από τους προπονητές που εξετάζει η ΑΕΚ αλλά πριν την Ένωση ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που είχε έρθει σε επαφές μαζί του με τον Ουκρανό μάλιστα να είναι ιδιαίτερα ζεστός τότε.

Ένα νέο όνομα προπονητή που ενδιαφέρει την ΑΕΚ ήρθε στη δημοσιότητα τις τελευταίες ώρες και θα μπορούσε να πει κανείς πως πρόκειται για μια ιδιαίτερα αξιόλογη αλλά και δύσκολη περίπτωση. Ο λόγος για τον τεχνικό της Φερεντσβάρος, Σεργκέι Ρεμπρόφ, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2022 με τους Ούγγρους με τους οποίους μάλιστα έχει κατακτήσει και τρία σερί πρωταθλήματα.

Μπορεί το όνομα του Ρεμπρόφ να ήρθε στη δημοσιότητα τώρα λόγω του ενδιαφέροντος της ΑΕΚ ωστόσο οι «κιτρινόμαυροι» δεν ήταν οι μόνοι που ασχολήθηκαν με την περίπτωση του 47χρονου τεχνικού. Για την ακρίβεια, ήρθαν δεύτεροι αφού ο ΠΑΟΚ ήταν εκείνος που όχι μόνο ενδιαφέρθηκε αλλά έφτασε και κοντά σε συμφωνία με τον Ρεμπρόφ, νωρίτερα μέσα στη σεζόν.

Ήταν η περίοδος στο ξεκίνημα των πλέι οφ όταν ο ΠΑΟΚ δεν πήγαινε καθόλου καλά με άσχημα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα και κυρίως πολύ κακή αγωνιστική εικόνα. Τότε λοιπόν ο Βαντίμ Σαμπλί, ο σπουδαιότερος ατζέντης της Ανατολικής αγοράς για όσους δεν λέει κάτι το όνομά του, πρότεινε στον Δικέφαλο του Βορρά τον Ρεμπρόφ.

Μόλις είχαν αρχίσει τα προβλήματα του Ρεμπρόφ με τη Φερεντσβάρος και κυρίως με τον πρόεδρο της ομάδας με τον οποίο όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα από την Ουγγαρία δεν διατηρεί και τις καλύτερες σχέσεις, παρά την εξαιρετική πορεία του συλλόγου υπό τις οδηγίες του. Ο ΠΑΟΚ δεν είχε προετοιμαστεί για αλλαγή προπονητή εκείνη την περίοδο έχοντας στο μυαλό του ότι θα βγάλει τη σεζόν με τον Πάμπλο Γκαρσία.

Όταν όμως ο Σαμπλί πρότεινε τον Ρεμπρόφ και εξετάστηκε η περίπτωσή του, άρχισαν να μπαίνουν σκέψεις στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που έβλεπαν με πολύ καλό μάτι το «πρότζεκτ Ρεμπρόφ». Μάλιστα και ο ίδιος ο Ουκρανός παρουσιαζόταν θετικός στο να αφήσει την Φερεντσβάρος και να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Γιατί λοιπόν δεν προχώρησε;

Ο ΠΑΟΚ άρχισε σιγά σιγά να συμμαζεύεται αγωνιστικά, έφτιαξε ένα καλό σερί στα ντέρμπι με νίκες επί των ΑΕΚ, Ολυμπιακού και Άρη, πήρε και την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου κι έτσι το θέμα έμεινε εκεί. Το αν ο ΠΑΟΚ θα προχωρούσε με Ρεμπρόφ σε περίπτωση που ο Γκαρσία δεν άλλαζε την κατάσταση, δεν το γνωρίζει κανείς. Είναι δεδομένο ωστόσο ότι ο Ουκρανός και άρεσε πολύ στην Τούμπα και έβαλε σε σκέψεις τους ανθρώπους της ομάδας.

Όσον αφορά το κονέ με την ΑΕΚ τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες την πρόταση την έχει κάνει ο Έλληνας μάνατζερ που δουλεύει τους πελάτες του Σαμπλί στην Ελλάδα. Πρόκειται για το ίδιο γραφείο (ProStar) που έχει τα δικαιώματα του Νταντσένκο αλλά και του Τσιντώτα ενώ είχε φέρει στον ΠΑΟΚ και τον Σακχόφ.

Αν τελικά προχωρήσει το θέμα με την ΑΕΚ, κάτι που μοιάζει να είναι πάρα πολύ δύσκολο και όχι πολύ προχωρημένο, πρέπει να σημειωθεί για τον Ρεμπρόφ πως είναι απόλυτα επηρεασμένος από το ισπανικό ποδόσφαιρο, κάτι που μαρτυρά και το γεγονός πως έχει τρεις Ισπανούς συνεργάτες τους οποίους δεν αποχωρίζεται ποτέ. Και εννοείται πως δεν θα το κάνει και σε περίπτωση που έρθει τελικά στην ΑΕΚ. Το προφίλ του Ρεμπρόφ πάντως μοιάζει να είναι στα θέλω της ΑΕΚ με τον Ουκρανό να είναι λάτρης του 4-2-3-1 και του επιθετικού ποδοσφαίρου.

Τέλος, παρά τις φήμες για κακές του σχέσεις με τον πρόεδρο της ομάδας, ρεπορτάζ από την Ουγγαρία τονίζει πως ο ίδιος δεν θέλει να φύγει από τη Φερεντσβάρος και μάλιστα θα έχει άμεσα συνάντηση με τη διοίκηση για να συζητήσουν την επέκταση της συνεργασίας τους. Ακόμα και να αποφασίσει να φύγει ωστόσο, πλην της ΑΕΚ υπάρχουν και άλλες ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον, με τη Φενέρμπαχτσε να είναι μία από αυτές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ