Superleague για τηλεοπτικά: «Με 70 εκατ. πάρτε Superleague, Superleague 2 και Κύπελλο»

Superleague για τηλεοπτικά: «Με 70 εκατ. πάρτε Superleague, Superleague 2 και Κύπελλο»

Η Superleague φέρεται να προτείνει σε Nova και Cosmote TV για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της νέας σεζόν πρόταση για συνολικό πακέτο που περιλαμβάνει και το Κύπελλο και τη Superleague 2.

Η Superleague ολοκληρώθηκε και πλέον μπαίνουν μπροστά οι συζητήσεις για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν, με πρωταρχική συζήτηση στη Λίγκα να είναι τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Η Superleague βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Nova και την Cosmote TV και συζητάει το ενδεχόμενο να αποκτήσει πλήρες πακέτο όποιο συνδρομητικό κανάλι κάνει καλύτερη πρόταση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα, η Λίγκα πρότεινε για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της νέας σεζόν πρόταση για συνολικό πακέτο που περιλαμβάνει και το Κύπελλο και τη Superleague 2, ενώ το ποσό που ζητάει είναι τα 70 εκατ. ευρώ, αλλά με τη τιμή να είναι συζητήσιμη.

Η πρόταση αυτή έγινε με σκοπό να γίνει πιο πλούσιο το αθλητικό πρόγραμμα για το κανάλι που θα αποκτήσει τα δικαιώματα, ενώ παράλληλα θα εισπράξουν περισσότερα χρήματα οι «μικροί» της SL 1, όλοι της SL 2 και η ΕΠΟ που έχει τα δικαιώματα του Κυπέλλου. Οι πρώτες συζητήσεις με τα δύο συνδρομητικά κανάλια έχουν ήδη γίνει και αναμένεται τις επόμενες μέρες η τελική απόφαση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ