Μελισσανίδης: «Τα μπακ μας βγήκαν… πεπόνια – Μεταγραφές παντού, αυτό που είδαμε δεν ήταν ΑΕΚ»

Μελισσανίδης: «Τα μπακ μας βγήκαν… πεπόνια – Μεταγραφές παντού, αυτό που είδαμε δεν ήταν ΑΕΚ»

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είπε πως η ΑΕΚ θα κινηθεί για τερματοφύλακα, αμυντικούς, ένα χαφ, έναν εξτρέμ και πιθανότατα και για σέντερ φορ, αφού θα φύγει ο Ολιβέιρα.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης στη συνάντηση/συζήτηση με τους ρεπόρτερ που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ΑΕΚ δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο… καυτό θέμα των μεταγραφικών.

Τόνισε πως έκανε λάθος η ομάδα στην επιλογή των ακραίων μπακ, κάτι που σημαίνει πως και φέτος θα πάει για ακραίους μπακ, υπογράμμισε ότι γενικά θα γίνουν μεταγραφές σε όλη την άμυνα, ενώ είπε ότι προτεραιότητα έχει η απόκτηση τερματοφύλακα.

Μιλώντας για τον Ολιβέιρα, ανέφερε πως το πιθανότερο είναι ότι θα αποχωρήσει από την ομάδα, κάτι που σημαίνει ότι η ΑΕΚ θα προχωρήσει και για επιθετικό.

Για τις προτεραιότητες όσον αφορά τις μεταγραφές και την ενίσχυση: «Βασικά τερματοφύλακα. Θα κάνουμε μεταγραφές αμυντικών. Ο,τι χρειάζεται. Έναν τερματοφύλακα, πλάγια μπακ, ένα κεντρικό καλό χαφ ένα έξω αριστερά. Πήραμε μπακ και βγήκαν πεπόνια. Διώξαμε τον Γκάλο και φέραμε τον Πορτογάλο τον Κοντορεβιθούλη που έφυγε…»

Για το μέλλον του Νέλσον Ολιβέιρα κι αν δεν θα συνεχίσει στην ΑΕΚ: «Δεν είναι οριστικό αλλά το πιο πιθανό. Κοιτάμε και φορ. Δεν έχω μιλήσει μαζί του. Η ΑΕΚ θέλει σέντερ φορ, ή θα κρατήσει τον Ολιβέιρα η θα πάρει άλλον».

Για τα λάθη που έγιναν: «Πολλοί πιστεύουν ότι τα λάθη που έγιναν είναι θέμα χρημάτων. Δεν συμφωνώ. Φέτος κατεβήκαμε τον… Μπράλο χωρίς φρένο. Θέλω να πιστεύω ότι θα βρούμε άσφαλτο. Ούτε μάγος είμαι. Αλλά θα κάνω τα αδύνατα δυνατά για να ξαναφτιάξουμε την ΑΕΚ όπως θέλουμε και όταν μπει στο γήπεδο μας να τη χαιρόμαστε. Έχω μείνει στην παλιά ΑΕΚ. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω, αλλά θα προσπαθήσω. Έχετε και εσείς μερίδιο ευθύνης. Γκρίνια, μουρμούρα, μανατζερικά παιχνίδια. Δεν είμαι ο καλύτερος αλλά ξέρω από ποδόσφαιρο. Σε μια δύσκολη εποχή που περνάει η ΑΕΚ ο ρεπόρτερ στηρίζει».

Για το πότε θα υπάρξει deadline: «Τι σημασία έχει; Τις ανάγκες της ομάδος τις ξέρει ο εκτελεστικός διευθυντής και ο τεχνικός διευθυντής. Όσο χρόνο χρειάζεται για να είμαστε σίγουροι».

Για το αν θα έπρεπε να υπάρχουν έτοιμες λύσεις: «Τελειώσαμε χθες και άρχισε η γκρίνια. Στο -30 ναι. Ο πρώτος που ενοχλούμαι είμαι εγώ. Είχα πει θα τους αλλάξω τους παίκτες. Δεν είπα ότι θα κάνουμε μεταγραφές; Γκρίνια, γκρίνια, γκρίνια, σταματήστε ρε».

Για το αν θα φύγουν οι Χνιντ και Ινσούα: «Οπωσδήποτε κάποιοι θα φύγουν. Και θα ενισχύσουμε την ομάδα. Μπορεί να το κάνουμε και δεν ξέρω αν θα βγουν».

Για το αν είναι ξεκάθαρο για Τσιγκρίνσκι: «Όχι ακόμα. Μακάρι να ήταν πιο νέος. Θα δω τι πει και ο προπονητής…»

Για τους Βράνιες και Αραούχο: «Θα δούμε τις εισηγήσεις. Δεν έχω κάτι καινούργιο. Ο Βράνιες δεν είναι κακό παιδί. Έχει την τρέλα του. Καλός παίκτης, αλλά με… καμένα λάδια. Δε νομίζω. Για Αραούχο μακάρι να τον πάρουμε. Είμαι θαυμαστής του. Αλλά δεν είναι εύκολο… Υπάρχουν άνθρωποι στην ΠΑΕ που δουλεύουν. Ξέρεις ομάδα που να κάνει 10 μεταγραφές και να βγαίνουν όλοι; Η νεκροψία θα δείξει. Τώρα ξεκινούν τα παιδιά…»

Γιατί το γεγονός ότι τον Γενάρη έγινε μία μεταγραφή: «Άστο τώρα αυτό; Ο,τι έγινε έγινε…»

Διαβάστε επίσης όσα είπε ο Μελισσανίδης για Λουτσέσκου, τη νέα έδρα της ΑΕΚ αλλά και για τον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ